Een gloednieuwe Gazelle vanaf €15 per maand!

CityGo C3
Nieuw!

CityGo C3

 • Met extra slot
 • Unieke case voor hangslot
 • Verlichting geïntegreerd in frame

€15 per maand

Bekijk deze fiets
CityZen C8

CityZen C8

 • Met onderhoudsarme beltdrive
 • Krachtige Shimano schijfremmen
 • Sportieve achterdrager

€26 per maand

Bekijk deze fiets
HeavyDutyNL C7 HMB
E-bike

Heavy­Duty­NL C7 HMB

 • Stabiele gewichtsverdeling
 • Robuuste transportfiets
 • Moderne vormgeving

€55 per maand

Bekijk deze fiets

Hoe werk het?

 1. Kies de fiets die bij jou past Bekijk de (elektrische) fietsen en kies je fiets
 2. Stel je eigen pakket samen Kies voor verzekering en/of pechhulp en bepaal de looptijd
 3. Bestel je fiets Klik op bestellen en onderteken het contract
 4. 1100 servicepunten door heel Nederland Haal je fiets op bij een Gazelle-winkel bij jou in de buurt
 5. De fiets is en blijft van jou Je bent direct eigenaar van je nieuwe Gazelle

Bepaal zelf de looptijd

Je houdt zelf de controle. Of je nu snel wilt afbetalen of liever een laag maandbedrag hebt, bij het financieren van je Gazelle heb je zelf de touwtjes in handen. Je kiest bij het samenstellen van het pakket namelijk zelf de looptijd: 24, 36 of 48 maanden. Aan jou de keuze.

Voor welk model ga jij?

CityGo C3

€ 699
Of maandelijks vanaf € 16,64
CityGo C3
De CityGo met robuuste frame is erop gebouwd om alle krachten van de stad te kunnen weerstaan. Elke dag brengt de CityGo je naar je werk, sportclub en alles wat daar tussenin zit. Een laptop en boodschappen neem je gemakkelijk mee op de stevige achterdrager of in de mand die als accessoire gemonteerd kan worden. De CityGo is een onverwoestbare fiets door zijn geintegreerde verlichting en de twee sloten. De ultieme urban commuter!
Bekijk de fiets

CityZen C8

€ 1.199
Of maandelijks vanaf € 28,54
CityZen C8
Een fiets is geen accessoire, maar een lifestyle. Jouw lifestyle. Sportief met oog voor design. De innovatieve beltdrive vervangt de traditionele ketting. Dat fietst lichter, geruisloos en is altijd schoon. Zodat je moeiteloos over de weg beweegt. Geen afstand is te ver.
Bekijk de fiets

HeavyDutyNL C7 HMB

€ 2.299
Of maandelijks vanaf € 55,01
HeavyDutyNL C7 HMB
Wie zegt dat elektrische fietsen suf zijn heeft de HeavyDutyNL C7 HMB nog niet gezien. Het moderne design gecombineerd met de krachtige middenmotor geeft iedereen het nakijken.
Bekijk de fiets

Orange C7+

€ 849
Of maandelijks vanaf € 20,21
Orange C7+
Deze Gazelle voldoet aan al je wensen, in de stad en tijdens een langere toertocht. En de stijlvolle kleuren geven de Orange C7+ een tijdloze uitstraling. Het is niet voor niets de best verkochte stadsfiets van Gazelle.
Bekijk de fiets

Chamonix S30

€ 1.199
Of maandelijks vanaf € 28,54
Chamonix S30
Overwin de elementen met de beste trekkingfiets van Gazelle. De Chamonix S30 heeft maar liefst 30 versnellingen, hydraulische Magura HS11 remmen en een gewicht van slechts 15,2 kg. Zo vliegen de kilometers onder je Gazelle door.
Bekijk de fiets

Chamonix T10 HMB

€ 2.599
Of maandelijks vanaf € 62,15
Chamonix T10 HMB
Razend snel van start en sprintend een heuveltje op. Dat kan gemakkelijk op de Chamonix T10 HMB met maar liefst 10 versnelling. Zo vind je altijd de juiste versnelling en de Bosch middenmotor biedt optimale ondersteuning onder alle omstandigheden.
Bekijk de fiets

Niet het model dat jij zoekt? Bekijk onze andere fietsen.

Pechhulp van FietsNED

Bij het financieren van je fiets kun je kiezen voor Pechhulp van FietsNED. Bij pech onderweg kun je altijd de FietsNED-servicelijn bellen. Een van de FietsNED monteurs komt dan naar je toe om de fiets te maken en ervoor te zorgen dat je weer kunt fietsen. FietsNED werkt alleen met professionele fietsenmakers en erkende E-bike specialisten.

Bezoek het Gazelle Experience Center

Maak een proefrit!

In het Gazelle Experience Center vind je alles wat je fietshart begeert! Een bezoek is de perfect manier om inspiratie op te doen wat er allemaal op fietsgebied mogelijk is. In het Experience Center is van dinsdag tot en met zaterdag het Gazelle assortiment te zien en te testen.

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets kopen doe je altijd in een Gazelle fietsenwinkel. Met 1100 fietsenwinkels in Nederland staat er altijd een Gazelle-dealer voor je klaar.

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan onze Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen.

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.