Accessoires voor Gazelle fietsen

Ben je op zoek naar accessoires voor je Gazelle-fiets? Bijvoorbeeld een nieuwe fietstas of een mand voor je transportfiets. Bekijk de beschikbare accessoires hier. De fietsaccessoires zijn niet online te koop, maar alleen te bestellen bij je Gazelle fietsenwinkel.

Fietsaccessoires van Gazelle

Heb je net een nieuwe fiets besteld en ben je op zoek naar leuke accessoires voor jouw Gazelle-fiets? Bekijk deze dan hier. Gazelle heeft een groot assortiment fietsaccessoires, zo is er voor iedereen wat wils. De fietsaccessoires zijn niet online te bestellen. Je kunt deze altijd bij jouw Gazelle Fietsenwinkel bestellen.

Fietstassen elektrische fiets

Voor onze elektrische fietsen heeft Gazelle een aantal mooie fietstassen ontwikkeld. Zo kun je kiezen tussen dubbele fietstassen of een enkele fietstas. 

De dubbele fietstassen hebben allen een MIK adapter om de tas te bevestigen aan je bagagedrager (of achterdrager). Kies bijvoorbeeld voor een zwart met bruine fietstas of voor een zwarte met blauwe variant. 

Wil je liever een enkele fietstas? Bekijk dan de zwart/bruine variant of de grijs/blauwe versie. De enkele fietstassen zijn ook als schoudertas te gebruiken. 

Accessoires voor je transportfiets

Heb je een transportfiets of een elektrische transportfiets? Ook dan heeft Gazelle mooie accessoires. Kies bijvoorbeeld een rieten mand voor je Miss Grace. Of een voordrager voor je Van Stael, zo maak je van deze retrofiets een transportfiets. 

Ook onze stadsfietsen CityGo en Esprit tover je zo om tot een transportfiets met de metalen voordrager. 

Fietsaccessoires stadsfietsen

Nieuwe stadsfiets gekocht en op zoek naar accessoires? Bekijk de verlichtingsset voor de Van Stael. Ook de voordrager en achterdrager van de Van Stael zijn te bestellen.