Het nieuwe fietsplan

De fiets van de zaak kan nog steeds!

Dat is nog eens mieters nieuws voor de harde werkers van Nederland. Het oude fietsplan is dan sinds 1 januari 2015 van de baan, maar werkgevers hebben nog steeds allerlei mogelijkheden om fietsen naar het werk financieel aantrekkelijk te maken. Jouw baas mag een kilometervergoeding geven van maximaal € 0,19 per kilometer, belastingvrij! En hij mag ook een renteloze lening geven voor de aanschaf van een (elektrische) fiets. Het fraaie is dat deze lening terugbetaald kan worden met de kilometervergoeding.

Zo ben je met een (elektrische) fiets niet alleen elke dag in een oogwenk fit op kantoor, maar heb je de kosten met een paar jaar reeds terugverdiend! 

Het nieuwe fietsplan

Van heinde en verre nemen steeds meer mensen de (elektrische) fiets naar hun werk. Dat is niet alleen goedkoper, maar je verlost jezelf ook van nodeloos fileleed en hebt bovendien geen vertraging. Je kunt gaan en staan, waar en wanneer je wilt: je fiets staat altijd voor je klaar. 

De elektrische fiets is een duurzaam vervoersmiddel en geeft je net dat extra duwtje in de rug bij lange afstanden, tegenwind en de heuvel op. Ideaal voor woon-werkverkeer; je komt altijd snel en fris op je bestemming aan.

Met Het Nieuwe Fietsplan heb je die nieuwe (elektrische) fiets zo bij elkaar getrapt. Bereken of jij ook een nieuwe (elektrische) fiets bij elkaar kan trappen in deze rekentoolDe tool gaat uit van een kilometervergoeding van 19 cent, dat is de maximale vergoeding die jouw werkgever je belastingvrij mag geven.

Meer weten over Het Nieuwe Fietsplan? Kijk dan als de wiedeweerga op www.hetnieuwefietsplan.nl

Piet Pelle Intro
Piet Pelle avonturen

De nieuwe avonturen van Piet Pelle en zijn elektrieke Gazelle

Verhip! Piet Pelle, is dat niet… Jazeker. Piet Pelle beleefde reeds in de jaren vijftig en zestig vele avonturen op zijn Gazelle. Dit hier is Piet Pelle junior, de kleinzoon van, die van zijn opa een elektrieke Gazelle kreeg zodat hij fluks en fit naar kantoor kon toeren.

Piet heeft duidelijk een aardje naar zijn grootvaartje. Heldhaftig, vernuftig en een tikkeltje doldriest. Hij beleeft net zulke luisterrijke avonturen op zijn elektrieke Gazelle, maar dan een tandje sneller. Bekijk ze hier!

Reken maar uit!

Stel. Je spurt voortaan op een fonkelnieuwe Gazelle CityZen Speed naar kantoor. En leent daarvoor rentevrij het bedrag van € 2.999 van je werkgever. Je werkt in 2015 vijf dagen per week. De enkele-reisafstand van je woning naar de vaste plek voor je werk is 15 kilometer. Dan mag je werkgever voor het hele jaar een belastingvrije reiskostenvergoeding geven van maximaal 214 dagen x 30 kilometer x € 0,19 = € 1219,80. Daarmee heb je de fiets in twee jaar terugverdiend!

Met Het Nieuwe Fietsplan heb je die nieuwe (elektrische) fiets dus zo bij elkaar getrapt. Op www.hetnieuwefietsplan.nl kun je dit precies berekenen via een rekentool. Deze rekentool gaat uit van een kilometervergoeding van 19 cent, dat is de maximale vergoeding die jouw werkgever je belastingvrij mag geven.

Piet Pelle reken maar uit

Bereken je fietsNieuwe Fietsplan

Alles over het Nieuwe Fietsplan

Bereken je terugverdientijd!

Ik ben HopperIk ben Hopper

Ontdek het slimme reizen!

Meer informatie

CityZen SpeedWerkkostenregeling

Wat kan er nog meer?

Ontdek de mogelijkheden

Kom testrijden in ons
Experience Center

In ons Experience Center vind je alles wat je fietshart begeert! Een bezoek is de perfecte manier om inspiratie op te doen wat er allemaal op fietsgebied mogelijk is. Ons Gazelle assortiment is te zien en te testen. 

 

 

Kom langs en maak een proefrit

Bekijk onze brochure!

Bekijk en download onze brochure. In onze brochure vind je een selectie van onze elektrische, stads-, trekking-, lifestyle en Ultimate fietsen! Bekijk het actuele aanbod en prijzen hier.

Wil je de brochure liever per post ontvangen? Vraag deze dan direct aan en ontvang deze gratis binnen 2 - 3 werkdagen thuis.

Bekijk onze brochure

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste fietsnieuws, tips over onderhoud van jouw Gazelle-fiets en acties en aanbiedingen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
E-mailadres is verplicht
E-mailadres is niet valide
Oeps er is iets fout gegaan.

Bedankt voor het inschrijven!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste fietsnieuws, tips over onderhoud van jouw Gazelle-fiets en acties en aanbiedingen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
E-mailadres is verplicht
E-mailadres is niet valide
Oeps er is iets fout gegaan.

Bedankt voor het inschrijven!

Mijn opgeslagen fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Mijn te vergelijken fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Winkelmand {{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }} Voeg nog een fiets toe Bestellen