Verleng je garantie tot 4 jaar

Met de elektrische systemen, Panasonic en Impulse, beleef je jarenlang fietsplezier. Op alle elektrische fietsen met deze systemen kan je nu de standaard garantie van twee jaar verlengen met nog twee jaar. Je krijgt op alle elektrische onderdelen dan vier jaar garantie!

 

Verlengde Garantie van Gazelle

Tot 4 jaar op elektrische fietsen

Om zorgeloos te blijven fietsen, maken wij gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit. Zo is de lak op een Gazelle onverwoestbaar en is iedere kleur keihard en krasbestendig. Op onze elektrische fietsen met Panasonic en Impulse systeem biedt Gazelle nu de mogelijkheid om de standaard garantie te verlengen. Je krijgt niet alleen twee jaar extra garantie op jouw motor en accu, maar op alle elektrische onderdelen van jouw nieuwe Gazelle.

Eenvoudig afsluiten

De verlengde garantie kun je eenvoudig afsluiten bij jouw Gazelle-dealer bij het afhalen van de fiets. Voor € 99 krijg op onze fietsen met Panasonic systeem nóg twee jaar garantie! Bij onze fietsen met Impulse systeem betaal je € 129,-. Je ontvangt bij het afsluiten dan, naast jouw nieuwe elektrische Gazelle, het aankoopbewijs en een garantiebewijs voor de Verlengde Garantie. Zo kun je zorgeloos genieten van jouw nieuwe Gazelle. Vraag ernaar bij jouw Gazelle-dealer!

Bekijk hier de algemene voorwaarden van de Verlengde Garantie. 

Verleng je garantie

Jouw Gazelle-dealer regelt alles

Op al onze elektrische fietsen met Panasonic en Impulse systeem, beleef je jarenlang fietsplezier. Je kunt de standaard garantie van twee jaar verlengen. Je krijgt op alle elektrische onderdelen dan nóg twee jaar garantie!

Vraag ernaar bij jouw Gazelle winkel!

Elektrische fietsen van Gazelle

zodat je blijft fietsen!

Razendsnel een boodschap doen, ontspannen aankomen op het werk of fluitend de heuvel op. Met een elektrische fiets van Gazelle heb je altijd perfect gezelschap. Van betrouwbaar dagelijks vervoermiddel tot sportieve uitlaatklep. Dankzij ons uitgebreide assortiment vind je altijd een elektrische fiets die bij je past. De vertrouwde Gazelle-kwaliteit geeft gegarandeerd jarenlang fietsplezier.

Een fiets van Gazelle zorgt ervoor dat je blijft fietsen!

Bekijk onze elektrische fietsen!

Kom testrijden in ons
Experience Center

In ons Experience Center vind je alles wat je fietshart begeert! Een bezoek is de perfecte manier om inspiratie op te doen wat er allemaal op fietsgebied mogelijk is. Ons Gazelle assortiment is te zien en te testen. 

 

 

Kom langs en maak een proefrit

Bekijk onze brochure!

Bekijk en download onze brochure. In onze brochure vind je een selectie van onze elektrische, stads-, trekking-, lifestyle en Ultimate fietsen! Bekijk het actuele aanbod en prijzen hier.

Wil je de brochure liever per post ontvangen? Vraag deze dan direct aan en ontvang deze gratis binnen 2 - 3 werkdagen thuis.

Bekijk onze brochure

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste fietsnieuws, tips over onderhoud van jouw Gazelle-fiets en acties en aanbiedingen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
E-mailadres is verplicht
E-mailadres is niet valide
Oeps er is iets fout gegaan.

Bedankt voor het inschrijven!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste fietsnieuws, tips over onderhoud van jouw Gazelle-fiets en acties en aanbiedingen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
E-mailadres is verplicht
E-mailadres is niet valide
Oeps er is iets fout gegaan.

Bedankt voor het inschrijven!

Mijn opgeslagen fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Mijn te vergelijken fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Winkelmand {{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }} Voeg nog een fiets toe Bestellen