Eerste Learn & Connect-dag schot in de roos

7 maart 2017
Fietsen Fietsen

Vrijdag 17 februari was het zover: de eerste Learn & Connect-dag met de Gazelle dealer vond plaats. Veertig medewerkers van Gazelle trokken naar dealers in het land om hen te ondersteunen en om zo veel mogelijk van hen en hun klanten te leren.

Gazelle meefiets-stage

De dealerdag was om meerdere redenen een schot in de roos. We volgden de tweewielerspecialisten op de voet, maakten kennis met hun organisatie en merkten hoe groot hun passie voor het vak is. Belangrijker nog: we kwamen van alles te weten over de wensen en behoeften van ondernemers en hun klanten. Zij lieten zich uit over het assortiment, de pluspunten van Gazelle ten opzichte van concurrenten en mogelijke verbeterpunten.

Met een berg aan bruikbare inzichten keerden onze medewerkers terug naar Dieren. Ook de dealers hielden een positief gevoel over aan het bezoek. Zij werden verrast met taart en zagen hoe onze medewerkers fietsen aanprezen. Elke medewerker heeft minstens één fiets verkocht. CEO van Gazelle, Huub Lamers vond zelfs voor twee e-bikes een eigenaar. Zijn dealerbezoek werd extra bijzonder, want hij kreeg te maken met een mystery shopper, zo bleek later.

Gerelateerde blogs