Gazelle PUUR_NL: goed in wat er écht toe doet

15 februari 2019
Stadsfietsen Transportfietsen PuurNL

Nu het zonnetje schijnt wil je niets liever dan chillen in het park. Dekentje op de grond en relaxed een balletje trappen. Maar hoe kom je op dat grasveld? Op een Gazelle die bij jouw leven past: de PUUR_NL. Deze fiets ziet er gewoon goed uit. Want laten we eerlijk zijn: het zit ‘m in de details. Je kan niet uren voor de spiegel staan en op een barrel aan komen zetten. Je wilt een fiets die dezelfde uitstraling heeft als jij.

Handig

Gazelle heeft de basics van deze fiets op orde. De smalle voordrager ziet er niet alleen goed uit, maar is ook gewoon echt handig. Daarnaast heb je ook altijd een handige achterdrager. Tas voorop, de zware last achterop en gaan!

Coole kleuren

Gazelle stapt met de PUUR_NL en de PUUR_NL+ volledig van de traditionele fiets af en neemt een stap voorwaarts naar wat jij nu wilt. Niet saai zwart, maar mat zwart. Niet donker blauw, maar fris wit of modern grijs. Precies wat jij zoekt in een fiets die meer is dan alleen een transportmiddel.

En check de details op de PUUR_NL: contrasterende banden en velgen en soms zelfs koperen afwerking. Je bepaalt zelf de kleurstelling en laat je verbazen door de aandacht voor detail.

Voel de vrijheid

Zorgeloos fietsen is iets dat Gazelle sowieso goed begrepen heeft. De lak is krasbestendig, dus je zet je fiets overal neer, zonder krasjes. Geen gezeur van je ouders dat je onzorgvuldig met je fiets om gaat. Bonus!

PUUR vrijheid

Je PUUR_NL brengt je waar je zijn wilt. Naar de bios vanavond én naar de wedstrijd van morgen. Lekker doortrappen en wind door je haar. Jij bent gemaakt voor de zomer en de zomer voor jou. Eindeloos cruisen van park naar strand. Dansen op de fijnste beats lang nadat de zon is ondergegaan. Met PUUR_NL is de zomer altijd bij je.

Beide voeten op de grond

Of kan je beter zeggen: beide poten? In ieder geval, de PUUR_NL wordt standaard geleverd met een dubbele pootstandaard. Dat is vet handig als je een zware tas voorop hebt. Wel eens geprobeerd je fiets te parkeren met de tas nog voorop? Of, omdat je beter weet, de tas eraf geprobeerd te halen terwijl jij nog (half) op je fiets zit? Dat werkt niet: fiets valt om. Daarom heeft de PUUR_NL een dubbele pootstandaard. Je fiets blijft lekker stevig staan, zodat jij niet hoeft de prutsen met de tas-fiets combi.

Gerelateerde blogs