Gazelle Van Stael

17 oktober 2016

Racen in stijl. Dat moet menig Tour de France rijder in de jaren ’70 hebben gedacht toen zij op een Gazelle de etappes van de Tour de France reden. Toen fietsten hele ploegen op, voor die tijd, innovatieve Gazelle fietsen. Daar doet de Gazelle Van Stael nu aan denken.

Vroeger gingen de wielrenners voor een gouden medaille op hun Gazelle. De terugkeer van de Gazelle Tour de France, in de vorm van de Van Stael, laat jou nu stralen als goud. De retro looks en ambachtelijke productie doen oude tijden herleven. In een nieuw jasje.

Deel dit artikel

Minimalistische perfectie

De Van Stael is zo mooi dat je hem aan de muur wil hangen. Wie zegt dat je dat niet mag doen? Geniet van de vrijheid die een Van Stael jou verschaft. Net zo makkelijk als dat je erop fietst, til je hem met twee vingers op om ergens tentoon te stellen. Hij weegt namelijk maar 13,6 kilo. Dus optillen is geen probleem. Je gaat bovendien razendsnel, want je hoeft minder gewicht te verplaatsen.

Autenthieke uitvoeringen

Met een Van Stael weet jij je te onderscheiden van de rest. Niet alleen dankzij de stabiele basis van de Gazelle Van Stael, maar ook met de aantrekkelijke limited editions. Kies de kleur en aankleding die perfect bij jou past. Zelfs over het optionele slot is nagedacht, zodat hij in zijn eentje op straat kan shinen. En gestolen wordt hij niet.

Waar ga jij naartoe?

Zet jij jouw Van Stael bij de koffiebar om de hoek? Rijd je ermee naar werk? Of is het jouw ezeltje om alle zware boeken te verslepen voor jouw studie. Wat je er ook mee doet, je komt overal aan in stijl. De afwerking is grandioos en de details maken de fiets. Want dit hedendaagse stijlicoon is aangekleed met moderne Brooks onderdelen.

Jouw aankleding

De Gazelle Van Stael in van zichzelf al perfect afgewerkt. Het Brooks Cambium zadel van gevulkaniseerd rubber en biologische canvas wordt gematcht door de Cambium Slender grip handvatten. Zo geniet jij van de unieke Van Stael looks. En als je net dat beetje extra wil, kies je voor extra aankleding: smalle chromen voordrager, vouw slot met lederen hoes of geïntegreerde verlichting.

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets kopen doe je altijd in een Gazelle fietsenwinkel. Met 1100 fietsenwinkels in Nederland staat er altijd een Gazelle-dealer voor je klaar. 

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan onze Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen. 

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.