OV fiets huren of een fiets kopen?

29 oktober 2019
Fietsen Elektrische fietsen of e-bikes

Ben je op zoek naar een OV fiets? Een fiets abonnement? Of wil je gemakkelijk een fiets huren? Voor € 13 per maand fiets je al een nieuwe Gazelle-fiets.

Voor €13 per maand een nieuwe Gazelle-fiets

Ben je elke keer weer op zoek naar een OV-fiets? Hoe kun je hem huren? Waar is ie eigenlijk te huur? Is dat wel op elk NS Station te huur? 

Of wil je graag een fiets abonnement hebben? Dat je wel een nieuwe fiets hebt maar niet in één keer hoeft te betalen. Maar bij een nieuwe fiets heb je bijna geen kosten voor onderhouden en reparatie. Dus waarom zou je daar dan wel voor betalen? 

Dan toch een nieuwe fiets? En je fiets per maand afbetalen? Koop dan je fiets bij Gazelle. Voor € 13 per maand koop je al een nieuwe Gazelle. Je bent direct eigenaar en betaald af in termijnen.

Liever niet op afbetaling kopen?

Bij Gazelle kun je je nieuwe fiets direct online bestellen en betalen. Onze goedkoopste fiets is de stadsfiets CityGo C7. Voor € 579 heb je al een gloednieuwe city bike! Of voor € 20 meer fiets je al weg op onze stoere transportfiets PuurNL

Maar tegenwoordig rijdt toch iedereen elektrisch? Jij ook? Kies dan voor de PuurNL HFB met een Bafang Voorwielmotor of een CityGo HMS met Shimano Steps middenmotor. Ideale fietsen voor in de stad, je ziet niet eens dat het een e-bike is, maar je krijgt wel dat duwtje in de rug. Ben je nooit meer te laat!

Gerelateerde blogs