Blog van Gazelle - Lees onze verhalen

Ben je benieuwd naar de verhalen achter onze (elektrische) fietsen, leuke verhalen, nieuwtjes en anders nieuws van Koninklijke Gazelle? Lees onze blog en blijf op de hoogte.

Valentijnsdag date inspiratie nodig?

14 februari 2018
Bikes Fietsen Orange

Vergeet relatiesites, datingapps, het traditionele diner en vlugge speeddates. Mensen die tevergeefs op allerlei manieren hebben geprobeerd om te daten en nu eindelijk een relatie willen aangaan, kunnen het beste op de fiets te stappen. Een actieve fietsrit door de natuur is namelijk de manier bij uitstek om te daten. Consumatics analyseerde in opdracht van Gazelle diverse wetenschappelijke onderzoeken en komt nu tot deze conclusie.

Daarom verkiezen we de fiets boven de auto

7 mei 2017
Bikes Stadsfietsen Trekkingfietsen Transportfietsen Fietsen Orange Vento CityGo

Sinds anderhalf jaar rijden er meer dan acht miljoen auto’s in Nederland rond. Nog altijd is dat aantal groeiende. Het is een weinig duurzame situatie, die onherroepelijk tot problemen gaat leiden. Nog even en er is geen doorkomen meer aan in steden. Files, oponthoud en gebrek aan parkeerruimte zijn het logische gevolg. En wat dacht je van de effecten op onze gezondheid? Met al die voertuigen op een kluitje hap je op straat in onsmakelijke uitlaatgassen. Om nog maar te zwijgen over de gevolgen van het verkeerslawaai dat al die ronkende motoren produceren.

Vergelijk fietsen