Blog van Gazelle - Lees onze verhalen

Ben je benieuwd naar de verhalen achter onze (elektrische) fietsen, leuke verhalen, nieuwtjes en anders nieuws van Koninklijke Gazelle? Lees onze blog en blijf op de hoogte.

Gazelle en Spinnin' Records - Spinnin x Gazelle bike

20 oktober 2016
Stadsfietsen Transportfietsen Lifestyle fiets Fietsen PUUR_NL

Wat volgens buitenlanders een typisch Nederlands exportproduct is? Precies: de fiets. Echter zullen zeker de jongere generaties ons land ook snel met dance in verband brengen. Nederland is immers al jaren toonaangevend in dit muziekcircuit. Jongeren uit binnen- en buitenland weten de nieuwe, Amsterdamse pop-up store van Spinnin’ Records, wereldwijd het grootste platenlabel op het vlak van dancemuziek, moeiteloos te vinden. Om het nog meer een Nederlands tintje te geven staat er een Gazelle-fiets voor de winkeldeur.

Dorian van Rijsselberghe - Vriend van de wind

17 augustus 2016
Stadsfietsen Transportfietsen Lifestyle fiets Fietsen PUUR_NL

Het is een verademing. Even niet in het Portugees-Braziliaans worden aangesproken, maar ‘gewoon’ in het Nederlands. De gemiddelde inwoner van Rio de Janeiro kan geen woord Engels. Taxichauffeurs, hoteliers, obers op de terrassen aan de Copacabana; ze hebben Google Translate standaard op hun smartphone geladen om contact te kunnen maken met het leger toeristen in de olympische stad.

Vergelijk fietsen