Blog van Gazelle - Lees onze verhalen

Ben je benieuwd naar de verhalen achter onze (elektrische) fietsen, leuke verhalen, nieuwtjes en anders nieuws van Koninklijke Gazelle? Lees onze blog en blijf op de hoogte.

Gezondheidsvoordeel van fietsen

16 november 2016
Fietsen Ultimate

Even de benen laten malen, alle werkstress van je af laten glijden. Personeel dat structureel op de fiets naar kantoor gaat en ’s avonds weer terugtrapt, weet hoe fijn het is. En gezond. Steeds meer onderzoeken onderstrepen het gezondheidsvoordeel van fietsen. Onder meer deze nieuwe Deense studie: onderzoekers analyseerden data van 45.000 Deense fietsforensen en recreatieve fietsers. De bewegers hadden na twintig jaar 11 tot 18 procent minder hartaanvallen in vergelijking met niet-fietsers.

Gazelle Ultimate

12 oktober 2016
Ultimate Fietsen Ultimate

Ben jij een connaisseur? Weet jij wat echt genieten is en neem je nooit genoeg met minder? Als alleen het beste goed genoeg is. En jouw rijplezier afhangt van de fiets die je gebruikt. Dan kies jij voor een Gazelle Ultimate. Bij een Gazelle Ultimate is aan alles gedacht. De fietsen zijn met de hand afgewerkt, hebben de beste onderdelen en zien er geweldig uit. Aandacht voor de kleinste details zorgen voor een luxe uitstraling en garandeert kwaliteit. Op welk moment pak jij jouw Ultimate?

Vergelijk fietsen