Beste trekkingfiets van Gazelle

Chamonix S30

  • 30 versnellingen
  • Maximale remkracht
  • Ergonomische handvatten
  • Verstelbare stuurpen
image

Derailleurversnelling

Een derailleurversnelling wisselt met behulp van een schakelmechanisme van tandwiel. Het mechanisme en de tandwielen zijn gemonteerd op het achterwiel en bij de trapas. Met een derailleurversnelling kies je eenvoudig een passende versnelling. Door het grote aantal tandwielen is er een groot aantal versnellingen beschikbaar. Je schakelt altijd tijdens het fietsen. Dit type versnelling is makkelijk te onderhouden en is laag in gewicht.

image

V-Brake

Bij dit type handrem, ook wel V-brake genoemd, worden tijdens het remmen rubberachtige blokjes tegen de velg gedrukt. Dit zorgt voor een krachtig remeffect. Heeft jouw fiets hydraulische velgremmen? Dan worden de remblokjes met behulp van oliedruk op de velg gedrukt.

Chamonix S30

Overwin de elementen met de beste trekkingfiets van Gazelle. De Chamonix S30 heeft maar liefst 30 versnellingen, hydraulische Magura HS11 remmen en een gewicht van slechts 15,2 kg. Zo vliegen de kilometers onder je Gazelle door.

Specificaties

Kleur

Framemodel

Gewicht in kg

15.2 kg

Framemaat

49 53 57 61

Algemeen

Frame omschrijving Stabiel lichtgewicht oversized aluminium frame met 70,5° balhoofdhoek en 71,5° zithoekgeometrie geeft een direct stuurgedrag en sportieve rijeigenschappen. Damesframe met lage instap met extra stabiele constructie en sportieve uitstraling. Frame materiaal aluminium Luxe niveau ***** Gewicht in kg 15,2 Beschikbare kleuren van de fiets black Voorvork materiaal aluminium Voorvork vering ongeveerd Stuur omschrijving aluminium, Hybride bocht Zadel omschrijving Selle Royal Freccia Kettingkast model Active Velgen Rodi VR19, 28" Slot omschrijving ART ** gecertificeerd

Schakelen & Remmen

Type versnelling derailleur Versnellingen 30 Voorrem velgrem met hydraulische bediening Achterrem velgrem met hydraulische bediening Derailleur voor Shimano Deore Derailleur achter Shimano LX