Commuter

Gazelle commuter bike

Met gemak elke dag naar het werk en terug? Langs de file rijden? Op tijd voor die vroege meeting? Of gewoon snel naar de stad? Alles kan met de Gazelle commuter bikes. Sportieve fietsen voor woon werkverkeer, maar ook voor de snelle wendbare tocht door de stad. Ideale fiets voor dagelijks gebruik, door weer en wind. Een populair alternatief voor het openbaar vervoer of de auto!

Chamonix S30

€ 1.199
Of maandelijks vanaf € 28,54
Chamonix S30
Overwin de elementen met de beste trekkingfiets van Gazelle. De Chamonix S30 heeft maar liefst 30 versnellingen, hydraulische Magura HS11 remmen en een gewicht van slechts 15,2 kg. Zo vliegen de kilometers onder je Gazelle door.
Bekijk de fiets

Ultimate S8

€ 1.599
Of maandelijks vanaf € 38,06
Ultimate S8
Nooit meer onderhoud of het geratel van een ketting tijdens het fietsen. Met de innovatieve beltdrive op de Ultimate S8 fiets je zonder ketting: direct en veel schoner dan een traditionele ketting. Zo profiteer jij van een extra lichte, onderhoudsvrije en stille fietservaring. Bovendien is deze fiets erkend met een Good Industrial Designprijs 2015.
Bekijk de fiets

Cityzen C8+ HMB

€ 3.199
Of maandelijks vanaf € 76,43
Cityzen C8+ HMB
Design, kwaliteit en gebuiksgemak zijn kenmerken van deze sportieve e-bike. De accu is mooi weggewerkt in het frame waardoor de fiets een stoere en robuuste uitstraling krijgt. Dankzij de extra krachtige en stille Bosch middenmotor en krachtige accu is geen heuvel te hoog of bestemming te ver. Ideale elektrische fiets voor zowel commuters als recreatieve fietsers.
Bekijk de fiets
Een commuter fiets van Gazelle is een prima alternatief voor openbaar vervoer of de auto.

Voor de middellange afstand

Een commuter fiets van Gazelle is een prima alternatief voor openbaar vervoer of de auto. Nooit meer last van vertraging met de trein of in de file! Sportieve fietsers commuten gemakkelijk van huis naar het werk. De sportieve zithouding zorgt direct voor een perfecte houding om je zo snel mogelijk te bewegen door het verkeer. Praktisch, stijlvol en snel komen allemaal samen in deze fietsen. Het minimalistische design met unieke details zorgt ervoor dat je opvalt tussen de rest. Een commuter bike is klaar voor alles wat je onderweg tegenkomt en geschikt voor alle weertypen!

Maak een proefrit op een Gazelle fiets

Heb je je keuze gemaakt? Of twijfel je nog aan het type lifestyle en commuter fiets die past bij jouw levensstijl? Breng dan een bezoek aan het Gazelle Experience Center. Hier vindt je alle fietsen van Gazelle en heb je de mogelijkheid om naar hartenlust te testen. Fiets een rondje en ervaar zelf welke fiets het beste bij je past. 


Twijfel je aan het type fiets dat past bij jouw levensstijl? Breng dan een bezoek aan een van onze Gazelle Experience Centers.

Vind je ideale commuter bike

8 fietsen
Bekijk fietsen
Vind je ideale commuter bike