Gazelle damesfiets

Gazelle biedt een ruime keuze aan fietsen, ook voor een goede en mooie damesfiets ben je hier aan het juiste adres. Gebruik je je fiets voor woon-werkverkeer? Kies dan voor een damesfiets met versnellingen of een elektrische damesfiets. Kies voor een sportieve damesfiets als je graag het avontuur opzoekt. Of ga voor een comfortabele fiets met lage instap of een mamafiets als je vaak (zware) boodschappen of je kinderen meeneemt op de fiets.

Lichtgewicht, stijlvolle damesfietsen van Gazelle, in verschillende kleuren en framematen!

Toon filter
Filters Wis filter
Elektrisch
Versnellingen
Prijs
Gewicht
Model

Geen modellen gevonden {{ totalAmountOfItems }} modellen gevonden (van {{ totalAmountWithoutFiler }}) Wis filter

Nieuw: Lease je fiets

Zorgeloos fietsen voor een vast bedrag per maand, inclusief verzekering, onderhoud en pechhulp! Lees er alles over

Damesfiets 28 inch of 26 inch?

De maat van een fiets wordt uitgedrukt in inches en centimeters, waarbij inches alleen worden gebruikt in combinatie met kinderfietsen. Inch staat voor de grootte van het wiel. Alle fietsen voor volwassenen beschikken over 28-inch wielen. En om de juiste damesfiets te kiezen is het van belang om jouw framemaat te bepalen. De damesfietsen van Gazelle zijn beschikbaar in de framematen 49, 51, 53, 57 en 61. De beschikbare framematen kunnen per fiets verschillen, dit is afhankelijk van het model.

Framemaat berekenen

De juiste framemaat van je fiets bereken je op basis van jouw lichaamslengte:

Lichaamslengte Framemaat
1.50 - 1.65 meter 49
1.55 - 1.70 meter 51
1.60 - 1.75 meter 53
1.70 - 1.85 meter 57
1.85 - 1.95 meter 61

Het kan voor komen dat er twee framematen beschikbaar zijn voor jouw lichaamslengte. Voor een damesfiets is het aan te raden te kiezen voor de grotere framemaat.