E-bike Experience Center Den Haag

Open op afspraak en vrije inloop.

Op zoek naar een nieuwe e-bike maar weet je nog niet welke bij je past? Kom dan elektrische fietsen testen in ons Experience Center in Den Haag. Maak een afspraak voor je proefrit en krijg deskundig advies van onze adviseurs.

 • Gratis e-bikes testen
 • Fietsadvies op maat
 • Laat framemaat berekenen

Bezoek een Experience Center

Je kunt een Experience Center bezoeken met of zonder Fietsadvies afspraak. Wanneer je een Fietsadvies afspraak maakt ben je er zeker van dat er 45 minuten een adviseur voor je klaar staat en dat je al je vragen kunt stellen en kunt proefrijden op onze fietsen.

Maak je geen Fietsadvies afspraak? Dan kun je ons gehele assortiment fietsen bekijken en eventueel zelf een proefrit maken op één van de testfietsen. Je kunt dan geen uitgebreid Fietsadvies krijgen.

Houd je altijd aan de voorschriften en richtlijnen van het RIVM: Houd 1,5m afstand, raak de showfietsen niet zomaar aan, geen zelfbediening bij de koffiehoek en volg altijd de aanwijzingen op van ons personeel.

Elektrische fietsen testen

Wat kan ik testen?

Wat kun je testen als je bij het Experience Center in Den Haag komt? Elektrische fietsen natuurlijk, maar nog veel meer! Zo kun je verschillende zithoudingen testen. Wil je rechtop zitten of liever actiever of sportiever?

Ook kun je e-bikes met verschillende systemen testen. Vind je een middenmotor of een voorwielmotor fijn? Wil je een Bosch middenmotor of een Shimano middenmotor?

Ook kun je natuurlijk verschillende framehoogtes testen. Zo weet je na het proefrijden precies welke framemaat bij jou past. Je kunt dit allemaal perfect proberen op onze testbaan buiten!

Bekijk adres & openingstijden

Heb je hulp nodig?

Fietsadvies op maat

Wanneer je naar ons E-bike Experience Center in Den Haag komt kun je normaal gesproken vrij binnenlopen, onze e-bikes bekijken, advies krijgen en testen wanneer een adviseur beschikbaar is. 

Wanneer je een Fietsadvies afspraak maakt staat er altijd iemand 45 minuten voor je klaar. De adviseur probeert achter jouw voorkeuren te komen door vragen te stellen. Met welk doel ga je de elektrische fiets gebruiken? Heb je al een voorkeur voor de locatie van de motor? In welke omgeving fiets je het meest? Welke zithouding wil je? En welke framemaat? Heb je al een voorkeur voor een versnellingsnaaf? En natuurlijk komt ook je budget aan de orde. 

Fietsen testen doe je op onze testbaan buiten. De adviseur vraagt wat je van de elektrische fiets(en) vindt en of de framehoogte juist is. De uitkomst van jouw Fietsadvies op maat krijg je digitaal toegestuurd.

Plan je afspraak in Den Haag

Kom e-bikes testen in Den Haag

Openingstijden 

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten

Bekijk routebeschrijving voor het OV.

Er vindt in onze Experience Centers geen verkoop plaats.

Neem contact op

06-12327924

Plan Fietsadvies

Neem alvast een kijkje in ons Experience Center Den Haag

Neem hiernaast een kijkje in ons Experience Center in Den Haag. In dit Experience Center kun je al onze elektrische fietsen testen. 

Plan een afspraak er staat dan 45 minuten een Gazelle-adviseur voor je klaar staat om je vragen te beantwoorden. Kom onder het genot van een kopje koffie of thee testen. 

Routebeschrijving openbaar vervoer

Donau 108
2491 BC
Den Haag

 • Treinstation Den Haag Ypenburg
 • Tram 19, halte Station Ypenburg
 • Metro E, halte Leidschenveen

Waar kun je onze Testcenters vinden?

Gazelle Experience
Experience Center Dieren
Wilhelminaweg 8 6951 BP, Dieren
E-bikes testen
E-bikes testen in Waalwijk
Havenweg 23 (industrienummer 1393) 5145 NJ
E-bikes testen
E-bikes testen in Haarlem
Lichtfabriekplein 1, 2031 TE

Veelgestelde vragen E-bike Testcenter

Wat is het verschil tussen testen bij een E-bike Testcenter en een winkel?

E-bike Testcenter

We hebben 6 locaties in Nederland waar je ons gehele assortiment elektrische fietsen kunt uitproberen. Daarnaast kun je in Amersfoort en Dieren ook onze gewone fietsen testen. Wanneer je een afspraak maakt bij een E-bike Testcenter of Experience Center staat er 45 minuten een Gazelle-adviseur voor je klaar. Hij of zij kan al je vragen beantwoorden, helpen met het vinden van de juiste framemaat en zithouding en kan je alle tips & tricks rondom onze elektrische fietsen vertellen. Je krijgt een uitgebreid en objectief advies. 

Gazelle fietsenwinkels

Bij onze ruim 700 fietsenwinkels kun je ook een afspraak maken en onze fietsen ook testen. Zij hebben alleen niet ons gehele assortiment op voorraad, wat ervoor kan zorgen dat jouw favoriete Gazelle-fiets niet te testen is. Daarnaast kun je vaak van 1 model niet meerdere framematen uitproberen, omdat deze niet in de winkel aanwezig zijn. 

Ben je op zoek naar objectief Gazelle advies? Kom dan naar een E-bike Testcenter of Experience Center en vind je perfecte fiets. Het Fietsadvies ontvang je in je mailbox. Dit kun je meenemen naar de Gazelle fietsenwinkel bij jou in de buurt om jouw perfecte fiets te kopen. 

Wat is het verschil tussen een E-bike Testcenter en het Experience Center?

E-bike Testcenters

We hebben 5 E-bike Testcenters in Nederland waar je ons gehele assortiment elektrische fietsen kunt uitproberen. Daarnaast kun je in Amersfoort ook onze gewone fietsen testen. Wanneer je een afspraak maakt bij een E-bike Testcenter staat er 45 minuten een Gazelle-adviseur voor je klaar. Hij of zij kan al je vragen beantwoorden, helpen met het vinden van de juiste framemaat en zithouding en kan je alle tips & tricks rondom onze elektrische fietsen vertellen. Je krijgt een uitgebreid en objectief advies.

Experience Center Dieren

In ons Experience Center naast de fietsfabriek in Dieren kun je al onze fietsen en e-bikes uitgebreid bekijken en testen op een deels overdekte testbaan. Dieren is de bakermat van de Gazelle fiets: in 1892 beginnen de vrienden Willem Kölling en Rudolf Arentsen een rijwielhandel die uitgroeit tot het enige Nederlandse fietsmerk dat het predicaat Koninklijk mag voeren. Je ontdekt die bijzondere geschiedenis als je de tentoonstelling Gazelle vertelt bezoekt in het Experience Center. Maak je uitje compleet met een tour door onze fabriek en bekijk met eigen ogen hoe een Gazelle fiets wordt gemaakt.

Moet ik een afspraak maken?

Nee, je bent niet verplicht om een afspraak te maken. We adviseren je dit wel te doen, omdat er een aantal voordelen aan de afspraak zitten. Er staat dan altijd een Gazelle-adviseur 45 minuten voor jou klaar. Je kunt al je vragen stellen en al onze fietsen proberen. 

Alle voordelen op een rij:

 • Advies over de ideale framehoogte en zithouding
 • Uitgebreide info over onze e-bike systemen
 • Test je favoriete elektrische fietsen op onze testbaan
 • Fiets advies op maat en in je mailbox
 • Tips & tricks voor het gebruik van een e-bike, je accu en actieradius
 • 45 minuten alle aandacht voor jouw fietswensen

Zonder afspraak is dit allemaal niet mogelijk. Dan kun je onze fietsen bekijken en testen, maar kunnen we niet garanderen dat er iemand is om je uitgebreid te helpen. 

Kan ik een proefrit maken?

Je kunt altijd een proefrit maken bij één van onze E-bike Testcenters in Amersfoort, Groningen, Haarlem, Waalwijk of Den Haag en in ons Experience Center in Dieren. De elektrische fietsen zijn daar beschikbaar in verschillende framematen en kleuren. Je kunt nu gewoon binnenlopen (beperkt aantal mensen) of een afspraak maken

Lees alle veelgestelde vragen over de proefrit hier.

Kan ik mijn afspraak wijzigen of annuleren?

Het kan gebeuren dat je je afspraak wilt wijzigen of annuleren. Dit kan natuurlijk. Neem contact op met het E-bike Testcenter of Experience Center waar je je afspraak hebt gemaakt. Zie hieronder de telefoonnummers van onze E-bike Testcenters en Experience Center:

 • E-bike Testcenter Amersfoort (alle fietsen): 033-2533570
 • E-bike Testcenter Waalwijk (e-bikes): 06-30473130
 • E-bike Testcenter Groningen (e-bikes): 06-12501341 
 • E-bike Testcenter Den Haag (e-bikes): 06-12327924
 • E-bike Testcenter Haarlem (e-bikes): 06-82998349
 • Experience Center Dieren (alle fietsen): 06-51184118

Kan ik met meerdere personen komen?

Je mag met 2 personen tegelijk komen in één Fietsadvies afspraak. Je wordt dan samen 45 minuten geholpen.

Lees alle veelgestelde vragen over de proefrit hier.