Enviolo versnellingen

Wisselen van versnelling was nog nooit zo eenvoudig

Gazelle biedt handgeschakelde- en automatische Enviolo versnellingsnaven. Zo kan je ongestoord genieten van elke fietstocht. De slimme Enviolo versnellingsnaaf maakt schakelen eenvoudiger dan ooit. Nu kan je gewoon doortrappen tijdens het schakelen. De tandloze versnelling garandeert een soepele overgang van de ene versnelling in de ander. En dankzij de hermetisch afgesloten naaf is deze levenslang onderhoudsvrij.

Enviolo Manual

Houdt de controle in eigen hand met de Enviolo Manual. Je bepaalt zelf in welke versnelling je fietst. Dankzij de tandloze Enviolo versnellingsnaaf schakel je simpelweg tijdens het trappen. Zo trap je ongestoord door terwijl je zelf de weerstand bepaalt. Draai eenvoudig aan het handvat om van versnelling te wisselen. De Enviolo Manual is stijlvol en comfortabel, maar bovenal praktisch dankzij de extra lage instap.

De Enviolo Manual is leverbaar met een Bosch middenmotor of Panasonic voorwielmotor.

Enviolo Harmony

Het handmatig wisselen van versnelling behoort met de automatische Enviolo Harmony versnellingsnaaf tot het verleden. Met deze slimme naaf fiets je altijd moeiteloos weg. En blijf je vervolgens ook makkelijk op snelheid. Zonder te schakelen. De Enviolo Harmony kiest automatisch de juiste versnelling en schakelt indien nodig zelf terug. Zo zit je gegarandeerd in de juiste versnelling. Dit maakt niet alleen je fietstocht aangenaam, maar zorgt ook voor efficiënt gebruik van de accu. De combinatie van een krachtige Bosch middenmotor, hoge actieradius en automatische versnelling maakt de Enviolo Harmony tot de perfecte allround e-bike.

Op dit moment hebben wij alleen fietsen met een Enviolo Manual versnellingsnaaf. De Harmony naaf is niet meer bij ons verkrijgbaar.