Elektrische fiets test bij Gazelle

Het is elke dag e-bike testdag bij Gazelle

Ben je op zoek naar een elektrische fiets, maar wil je er eerst een paar testen? Kom dan naar één van onze Experience Centers. Daar staan onze adviseurs en e-bikes klaar voor de test. Of kom naar één van de Gazelle-winkels bij jou in de buurt. 

  • Persoonlijk advies
  • Gratis (elektrische) fietsen testen
  • Beste e-bikes om te testen

Alle testfietsen en persoonlijk advies

In onze Testcenters in Amersfoort, Den Haag, Groningen en Waalwijk kun je altijd binnen lopen, met of zonder afspraak! Kom langs om inspiratie op te doen, voor antwoord op al je vragen of voor een e-bike test. En natuurlijk staat de koffie mét wat lekkers voor je klaar. 

Zeker weten dat er iemand klaar staat om al je vragen te beantwoorden? Maak dan een Fietsadvies afspraak bij één van onze Experience Centers of zoek hieronder een dealer bij jou in de buurt. 

Elektrische fiets met middenmotor test

Wanneer je wilt komen testen kun je altijd binnen lopen bij één van onze Experience Centers daar staan al onze elektrische fietsen met middenmotor en met voorwielmotor voor je klaar. Je kunt de beste e-bike met middenmotor testen. Test de Grenoble C7+ HMB Elite of de Ami C8 HMS.

De beste elektrische fiets met middenmotor, Orange C7+ HMB of de Orange C8 HMB hebben beide een Bosch middenmotor. Je kunt ook kiezen voor een Shimano Steps middenmotor. De beste e-bike met middenmotor en voorwielmotor kun je altijd testen

Beste elektrische fiets

Wil je de Best Geteste Elektrische fiets of E-bike Beste Koop testen. Bijvoorbeeld de Grenoble C7+ HMB Elite. Deze fiets won onlangs de iF Design Award 2019. Of de Grenoble C7+ HMB, de e-bike die won in de ANWB E-bike Test 2019. Natuurlijk staan al onze e-bikes voor je klaar om te testen. 

Wij kunnen je natuurlijk vertellen dat wij de beste elektrische fietsen maken, maar je kunt dit het beste zelf ervaren. Kom naar een Gazelle-winkel bij jou in de buurt of naar een Experience Center. 

Elektrische fiets vergelijkende test

Wil je al onze elektrische fietsen vergelijken of een e-bike testen? Kom dan naar één van onze Experience Centers in Amersfoort, Groningen, Den Haag of Waalwijk. Dit is het Testcentrum voor je elektrische fietsen. 

De adviseurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden over de elektrische fietsen en zo kun je al je favoriete e-bikes vergelijken. Daarnaast kun je voor een E-bike test altijd naar één van onze Gazelle-winkels. 

Bij het Experience Center kun je altijd binnen lopen, maar je kunt ook een Fietsadvies afspraak maken. Dan staat er 45 minuten een Gazelle-adviseur voor je klaar. 

Best geteste e-bike

Elk jaar worden Gazelle e-bikes getest in onafhankelijke fietstesten als De Consumentenbond E-bike Test, iF Design Awards, ANWB en Telegraaf Nationale Fietstest. 

Regelmatig zijn de elektrische fietsen de best geteste e-bikes van Nederland. Als Gazelle zijn wij natuurlijk trots dat onze e-bikes als beste uit de test komen. Bijvoorbeeld onze Grenoble C7+ HMB Elite, de beste e-bike met middenmotor volgens De Telegraaf Nationale Fietstest

En de Grenoble C7+ HMB kwam bij de ANWB als beste e-bike uit de test. Wil je meer lezen over onze beste e-bikes? Bekijk dan onze winnaars in Fietstesten.