Elektrische herenfietsen

Ben je op zoek naar een elektrische herenfiets? Goed nieuws: bij Gazelle hebben we heel wat heren e-bikes. Welke e-bike je ook kiest, je kiest altijd een elektrische herenfiets met de vertrouwde Gazelle-kwaliteit.

Sportieve elektrische herenfiets

Heren e-bike niet sportief? Dan heb je die van ons nog niet gezien. Wij hebben verschillende lichtgewicht sportieve elektrische herenfietsen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Gazelle CityZen. Een stoere herenfiets die je snel verward met een normale fiets, maar die als het stoplicht op groen springt z’n ware aard laat zien. Van de sportieve e-bike voor heren, de CityZen, is er zelfs een Speed Pedelec-variant waarmee je een topsnelheid van 45 kilometer per uur kunt bereiken.

Elektrische herenfiets met 28 inch wielen en 7 versnellingen

Een elektrische fiets mag dan een motor hebben, voor de rest lijken ze veel op normale herenfietsen. Ook onze e-bikes voor heren zijn voorzien van 28 inch-wielen. Dat is het populairste formaat, waardoor je als het nodig is overal nieuwe banden kunt vinden. Wat betreft versnellingen: die kunnen ook op een e-bike goed van pas komen. Je mag dan hulp hebben, je bedwingt die brug toch net even makkelijker met versnellingen aan boord.

Stoere elektrische herenfiets voor naar het werk

Steeds meer mensen zien in een e-bike hét alternatief voor de auto. En dat is begrijpelijk, want zo’n elektrische commuter bike of sportieve e-bike voor heren is niet alleen gezonder en schoner, maar vaak ook sneller. Geen parkeerproblemen meer, geen ellelange files en opeens is die vervelende eenrichtingsweg gewoon weer toegankelijk voor je.

Elektrische fiets voor heren met middenmotor

Onze elektrische fiets voor heren is er ook met middenmotor. Deze motor is gepositioneerd bij de trapas of op het frame. Deze elektrische herenfiets met middenmotor zijn er in verschillende uitvoeringen: een comfortabele e-bike, sportieve e-bike of een transportfiets. 

Bij de e-bikes voor heren met middenmotor kun je kiezen tussen een Bosch middenmotor of een Shimano middenmotor. 

Elektrische herenfiets kopen? Dat kan bij ons online

Overtuigd van de voordelen van een elektrisch herenfiets? Jouw fiets bestel je bij ons heel gemakkelijk online. Bekijk vanuit je luie stoel alle modellen, kies degene die bij je past en pas ‘m naar wens aan. Nadat je op de bestelknop hebt gedrukt, leveren wij je nieuwe fiets binnen de kortste keren af bij de door jou geselecteerde dealer. Er zijn meer dan 1100 Gazelle-dealers in Nederland, dus er is er altijd eentje bij je in de buurt. Wil je je fiets liever in delen afbetalen? Dat kan ook!