Elektrische moederfietsen

Op zoek naar een elektrische moederfiets? Snappen we! Als drukbezette moeder kan je zo nu en dan natuurlijk wel een steuntje in de rug gebruiken. Bij Gazelle ben je altijd verzekerd van een elektrische fiets die voldoet aan al je wensen.

Stoere elektrische moederfiets met middenmotor

Laten we eerlijk zijn: 10 jaar geleden wilde je niet graag gezien worden met een elektrische fiets. De accu’s waren ongeveer zo groot als je CV-ketel. Tegenwoordig is dat wel anders, en zeker als je kiest voor een stoere elektrische fiets met middenmotor. In dat geval is de motor in het midden van de fiets gepositioneerd. Deze fietsen worden steeds populairder, omdat veel fietsers het heel mooi vinden. Nu is schoonheid natuurlijk een kwestie van smaak, dus het slimste is om langs te gaan bij een dealer of een van onze Experience Centers om alle elektrische fietsen van dichtbij te bekijken.

Snelle en lichte elektrische mamafiets

Elektrische fietsen zijn door de jaren heen niet alleen mooier geworden, maar ook lichter. En dat is zeker voor moeders geen overbodige luxe, want die kids worden ook elke dag weer een beetje groter en zwaarder. Met onze lichte elektrische mamafietsen win je het bij ieder stoplicht van de fietsers om je heen. En ‘m even de stoep optillen terwijl je in beide handen al boodschappentassen hebt, is ook een fluitje van een cent.

Elektrische mamafiets met zitje

Een beetje mamafiets heeft natuurlijk een zitje. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de bagagedrager heel gemakkelijk kinderzitjes van verschillende formaten ondersteund. Wel zo handig als je al een mooi zitje thuis hebt liggen.

Welke elektrische moederfiets kopen?

Voor een elektrische moederfiets hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. Vind bij ons online heel gemakkelijk de fiets die bij je past, pas hem aan naar jouw wensen en wij leveren ‘m binnen de kortste keren af bij een dealer in de buurt. In totaal zijn er meer dan 1100 Gazelle-dealers in Nederland, dus de kans is groot dat er eentje om de hoek zit. Ideaal!