Sportieve elektrische fietsen

Met een sportieve e-bike heb je een actieve zithouding waarbij het stuur en zadel op gelijke hoogte zitten. Zo voelt het net alsof je op een racefiets zit. De sportieve zithouding, het groot aantal versnellingen en het lichte gewicht maken de sportieve elektrische fietsen geliefd onder veel fietsers. Lange fietstochten of je dagelijkse tripje naar je werk, met een sportieve e-bike is geen kilometer jou te ver!

Filter
Van hoog naar laag sorteren

  Sportieve e-bike kopen

  Onze sportieve elektrische fietsen zijn comfortabel én betrouwbaar. Je moet er natuurlijk niet aan denken om tijdens de fietstocht voor vervelende verrassingen komen te staan. Daarom zijn onze sportieve e-bikes uitgerust met een Bosch middenmotor. Een krachtige motor die de laatste jaren zijn kwaliteit ruimschoots heeft bewezen. Doordat de motor zich in de trapas bevindt, krijg je natuurlijke ondersteuning vanuit de pedalen. Hierdoor is geen windvlaag jou meer te gek en kom je niet meer bezweet aan op werk. Fijn!

  Wat is de beste sportieve elektrische fiets?

  Het is duidelijk dat je een e-bike wilt met een sportieve zithouding. Maar welke sportieve e-bike is voor jou nu de beste? In ons assortiment zijn verschillende sportieve e-bikes waaruit je kunt kiezen. Zo kies je onder andere uit het frametype. Wil je graag makkelijk op je e-bike stappen? Dan is misschien een sportieve elektrische fiets met lage instap iets voor jou, waardoor je makkelijker op je fiets stapt. Ook is het handig om te bepalen waarvoor jij je e-bike gaat gebruiken. Is de fiets vooral voor recreatief gebruik? Kijk dan eens tussen onze trekkingfietsen. Deze elektrische toerfietsen zijn sportieve kilometervreters. Ook hebben wij sportieve e-bikes voor de snelheidsmonsters, de speed pedelec. Hierdoor ben je binnen een mum van tijd op je werk. Voor ieder dus wat wils!

  Maak een proefrit! op een sportieve e-bike?

  Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat jij en je fiets een goede match zijn. Daarom kun je bij ons proef-’daten’ met je toekomstige sportieve elektrische fiets. Kom langs bij één van onze Experience Centers of bezoek een fietsenwinkel bij jou in de buurt. Hier geven onze experts persoonlijk advies en kun je een proefrit maken op een sportieve e-bike. Nu kun je eindelijk die fietsvakantie van je dromen plannen!