Zwarte elektrische fiets of e-bike

Ben jij op zoek naar een zwarte elektrische fiets? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Gazelle kies je uit verschillende zwarte e-bikes waarmee jij straks moeiteloos naar je werk of ontspannen door heuvelachtig landschap kan fietsen. Bestel online of bekijk de voorraad in de winkel.

Hulp nodig bij het vinden van jouw ideale zwarte elektrische fiets? Loop dan binnen bij een Experience Center voor advies en een proefrit. Of gebruik onze online Fiets Keuzehulp!

Filter
Van hoog naar laag sorteren

    Zwarte elektrische fiets van Gazelle

    In ons assortiment zijn verschillende kleuren e-bikes te vinden, waaronder zwarte. Nu weten wij als geen ander hoe lastig het is om de perfecte fiets te vinden. Wil je een zwarte elektrische fiets met voorwielmotor of middenmotor? En waar moet de accu zich bevinden? Je wilt natuurlijk zeker weten dat je de juiste fiets kiest. Maar hoe kom je erachter welke zwarte elektrische fiets past bij jouw eisen en wensen? Wij geloven dat je de keuze voor een fiets het best kan maken door het te ervaren. Daarom verwijzen wij je graag naar onze Experience Centers. Ook kan je langskomen bij een Gazelle fietsenwinkel bij jou in de buurt. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt. Lees hier alles wat je moet weten bij de aanschaf van een e-bike.

    Elektrisch fietsen maakt onderweg zijn net iets eenvoudiger en nog veel leuker! Kan je niet wachten om op je nieuwe e-bike te springen? Bekijk hier de fietsen die direct leverbaar zijn of check de winkelvoorraad van jou favoriete fiets na het samenstellen van je fiets.

    Wat is de levensduur van een elektrische fiets?

    Gemiddeld gaat een e-bike tussen de 8 en 12 jaar mee. Wel verschilt dit per fietsonderdeel en is het belangrijk dat je de fiets goed onderhoud. Lees hier hoe je de levensduur van je elektrische fiets kan verhogen en van welke onderdelen je het langst plezier hebt.