Moederfietsen

Moederfietsen, ook wel mamafiets of familiefiets genoemd, maken je leven met kids een stuk makkelijker. Of je nu met de kinderen door de natuur fietst of een snelle boodschap doet, elke fietstocht is een verrassend uitje met onze moederfietsen. Voor deze fietsen hebben wij speciale zitjes ontworpen, zodat de kinderen niet alleen comfortabel, maar ook veilig worden vervoerd. Ondanks de naam, zijn deze fietsen natuurlijk ook geschikt voor papa's, opa's en oma's. Liever een beetje steun tijdens het fietsen? Kies dan voor een elektrische damesfiets of een elektrische moederfiets

Filter
Van hoog naar laag sorteren

  Vader- en moederfietsen

  Moeders en vaders hebben het al druk genoeg. Daarom moet je van je fiets op aan kunnen. Met onze bakfiets zit je goed. Stevig genoeg om jouw kroost te vervoeren en dankzij slimme innovaties, als krasbestendige lak, heb je bijna geen omkijken naar onderhoud. Onze familiefietsen maken het leven als ouder makkelijker. Bekijk onze bakfiets. Heb je liever een wel verdiend steuntje in de rug? Bekijk dan onze Elektrische damesfietsen.

  Veilige en comfortabele familiefiets

  Fietsen met kinderen stelt extra eisen aan veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom hebben wij een aantal speciale mamafietsen en papafietsen, ook wel familiefietsen genoemd, waarmee jullie zorgeloos op pad gaan. Dankzij de lage instap, stabiele dubbele standaard en grote afstand tussen zadel en stuur stap je makkelijk op en af en stuur je eenvoudig met een kleintje op het stuur.

  Onze familiefietsen zijn speciaal ontworpen om het fietscomfort te verhogen. Dit zie je terug in de lage instap en het fijne zadel met vering. En de kleintjes zitten extra aangenaam in de optionele zitjes met super zachte schouderbandjes. Zo geniet iedereen op de moederfiets van een behaaglijke tocht.

  Lees onze blog review van Esmee Noelle van Rijn over de Bloom.

  Comfortabele familiefietsen kopen doe je bij Gazelle

  Moeiteloos twee kinderen vervoeren én nog wat boodschappen: dat doe je met de familiefiets. Deze fiets noemen wij ook wel moederfiets. Mamafietsen zijn volledig gebouwd op hun zware taak. Ze hebben een lage instap, een stabiele dubbele standaard en een ruime afstand tussen zadel en stuur. Dit maakt het mogelijk om gemakkelijk af te stappen, je fiets stabiel neer te zetten en veilig te kunnen sturen, zelfs met een kleintje op het stuur. Heb je onze elektrische familiefietsen al gezien?

  Je fiets kopen doe je uiteraard bij ons, een oer-Hollands merk dat al sinds 1892 bekend staat om zijn robuuste kwaliteit. Handig om te weten: een familiefiets bestellen kan nu ook online!

  Moederfietsen met handremmen

  Met een moederfiets, of familiefiets, met handremmen ben je verzekerd van duurzaamheid en stabiliteit. Onze remsystemen zijn bestand tegen regen, sneeuw en ijs. Hierdoor kun je ze ook zonder onderhoud jarenlang blijven gebruiken.

  Lichte familiefietsen met versnellingen

  Met versnellingen maak je het leven nóg gemakkelijker. Een familiefiets met 7 versnellingen biedt het voordeel dat je minder hard hoeft te trappen om snel vooruit te kunnen komen. Bij tegenwind, een zware lading of een steile brug schakel je de versnelling gewoon een tandje lager. Een lichte moederfiets met 7 versnellingen combineert het comfort van versnellingen met dat van een lichtgewicht frame. Zelfs als je je familiefiets met zitje én boodschappen gebruikt, kun je zo in volle vaart vooruit.

  Fietsen met zitje

  Een familiefiets biedt plezier voor twee, of drie of vier. Wist je dat je deze fiets online kunt bestellen? De zitjes koop je er eenvoudig bij, bij onze winkels en zijn natuurlijk veilig en comfortabel, speciaal ontworpen voor jouw familiefiets en uitgerust met super zachte schouderbandjes. Kies voor een fiets met kinderzitje en geniet samen van een veilige tocht.

  Kun je zelf een kinderzitje monteren op je Gazelle-fiets?

  Natuurlijk kan dat! Om het goed uit te leggen hebben wij een video gemaakt waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe je dit kunt doen. Natuurlijk kun je ook altijd naar je Gazelle-dealer gaan om dit voor je te laten doen. Zit je kindje altijd goed. 

  Nieuwe familiefiets testen?

  Wil je je nieuwe familiefiets eerst testen? Kom naar het Experience Center in Amersfoort om de gewone familiefietsen te testen. Wil je alleen de elektrische familiefietsen testen? Kom dan naar een van onze andere Experience Centers.