Voorwaarden Financieren

Voorwaarden van financieren bij Gazelle

Gazelle werkt voor haar financiering samen met ANWB, FietsNED en Volkswagen Pon Financial Services. Zo kun je kiezen voor ANWB fietsverzekering, pechhulp van FietsNED en/of bij je e-bike met Panasonic systeem Verlengde Garantie van Gazelle. Volkswagen Pon Financial Services verzorgt alles rondom de financiering van je nieuwe Gazelle. Lees hieronder de voorwaarden van de verschillende opties.

ANWB Fietsverzekering

Bij een kwaliteitsfiets hoort een kwaliteitsverzekering

Gazelle en de ANWB slaan de handen in één voor een compleet zorgeloze fietservaring. Als je een financiering afsluit, kun je kiezen voor de ANWB Fietsverzekering. Je nieuwe aanwinst is dan verzekerd tegen diefstal en schade, zolang jouw financiering loopt.

Wat wordt er vergoed?

Met de ANWB Fietsverzekering is je fiets, zolang je financiering loopt, verzekerd tegen diefstal en schade. Mocht jouw Gazelle onverhoopt gestolen worden dan krijg je een nieuwe fiets, zolang je financiering loopt. Als je Gazelle buiten jouw schuld om schade oploopt, dekt de verzekering in de meeste gevallen de reparatiekosten.

Wat moet je doen bij schade of diefstal?

Mocht je Gazelle schade hebben of gestolen zijn, dan is het noodzakelijk om zo snel mogelijk de schade of diefstal te melden. Dit kan online, telefonisch of schriftelijk. Zorg dat je altijd je polisnummer bij de hand hebt. Bij diefstal moet je ook aangifte doen bij de politie. Zorg ervoor dat het framenummer van de fiets in de aangifte wordt opgenomen. Bewaar ook alle fietssleutels. Unigarant kan vragen deze naar hen op te sturen.

Pechhulp van FietsNED

Pechhulp van FietsNED

Bij pech onderweg bel je naar de FietsNED-servicelijn. Een van FietsNED monteurs komt dan naar je toe om je fiets te maken en ervoor te zorgen dat je weer door kunt fietsen. FietsNED werkt alleen met professionele fietsenmakers en erkende e-bike specialisten. Zij komen naar je toe met een bus, volledig ingericht als mobiele fietswerkplaats. Zij gebruiken de modernste gereedschappen, meet-apparatuur en onderdelen die nodig zijn om je fiets perfect te kunnen repareren.

Verlengde garantie van Gazelle

Vier jaar gegarandeerd fietsplezier

Gazelle bouwt alleen maar kwaliteitsfietsen, daarom geven wij standaard twee jaar garantie op alle elektrische onderdelen. Met een financiering kun je deze garantie verlengen naar vier jaar. Zo weet je zeker dat je onbezorgd geniet van elke fietstocht.

Wat is Verlengde garantie?

Met Verlengde Garantie van Gazelle heb je vier jaar lang garantie op de accu, motor, display, oplader, sensoren, controller en e-bike gerelateerde bekabeling. Dit is alleen af te sluiten bij fietsen met een Panasonic of Impulse systeem.

Waar moet ik rekening mee houden?

Je maakt aanspraak op de Verlengde Garantie als jouw Gazelle normaal gebruikt is en onderhouden is bij een erkende Gazelle-dealer.

Wat als je schade hebt?

Een garantieclaim kan worden ingediend bij elke erkende Gazelle-dealer. Dankzij het unieke framenummer op de fiets kan de Gazelle specialist zien dat de fiets Verlengde Garantie heeft.

Algemene Voorwaarden Gazelle

Lees hier ook onze Algemene Voorwaarden ten behoeve van consumenten van Koninklijke Gazelle N.V. met hierin onder andere het herroepingsrecht waar je recht op hebt bij het online kopen van een product. Download hier het model voor herroeping (alleen retour sturen wanneer je de overeenkomst wilt herroepen)

Lees de algemene voorwaarden van Gazelle Verlengde Garantie
Verlengde Garantie
Volkawagen Pon Financial Services

Volkswagen Pon Financial Services

Betrouwbare financiering

Volkswagen Pon Financial Services verzorgt het betaalplan. Zij is één van de grootste kredietverstrekkers voor mobiliteit binnen Nederland. Zo maken wij samen zorgeloos (elektrisch) fietsen voor iedereen bereikbaar. Als je een financiering afsluit betaal je in 24, 36 of 48 termijnen je financiering af aan Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Pon Financial Services verstrekt je de lening om een nieuwe Gazelle aan te schaffen.

Over Volkswagen Pon Financial Services

Volkswagen Pon Financial Services biedt automobilist en fietser oplossingen op het gebied van financiering, verzekering en leasing met de verschillende merken van het Volkswagen concern als uitgangspunt. De meest recente ontwikkeling is de samenwerking met Koninklijke Gazelle waarmee wij samen een financiering van een fiets hebben geïntroduceerd. Met deze financiering kan eenvoudig een Gazelle fiets worden aangeschaft inclusief extra’s zoals verzekering en garantie.

Lees de dienstenwijzer van Volkswagen Pon Financial Services