Voorwaarden

 

 

ANWB Fietsverzekering

Bij een kwaliteitsfiets hoort een kwaliteitsverzekering

Gazelle en de ANWB slaan de handen in één voor een compleet zorgeloze fietservaring. Als je een financiering afsluit, kun je kiezen voor de ANWB Fietsverzekering. Je nieuwe aanwinst is dan verzekerd tegen diefstal en schade, zolang jouw financiering loopt. 

Wat wordt er vergoed?

Met de ANWB Fietsverzekering is je fiets, zolang je financiering loopt, verzekerd tegen diefstal en schade. Mocht jouw Gazelle onverhoopt gestolen worden dan krijg je een nieuwe fiets, zolang je financiering loopt. Als je Gazelle buiten jouw schuld om schade oploopt, dekt de verzekering in de meeste gevallen de reparatiekosten.

Wat moet je doen bij schade of diefstal?

Mocht je Gazelle schade hebben of gestolen zijn, dan is het noodzakelijk om zo snel mogelijk de schade of diefstal te melden. Dit kan online, telefonisch of schriftelijk. Zorg dat je altijd je polisnummer bij de hand hebt. Bij diefstal moet je ook aangifte doen bij de politie. Zorg ervoor dat het framenummer van de fiets in de aangifte wordt opgenomen. Bewaar ook alle fietssleutels. Unigarant kan vragen deze naar hen op te sturen. Lees hier wat je moet doen bij schade of diefstal.

Lees de polisvoorwaarden

 

 

ANWB Pechhulp

Jarenlang ervaring

Niets is vervelender dan halverwege een aangename fietstocht met pech langs de weg staan. Dat is met een financiering van VWPFS verleden tijd. Mocht je pech krijgen dan kun je eenvoudig de ANWB Pechhulp bellen. Zij komen langs voor een (nood)reparatie ter plekke. Wanneer dat niet mogelijk is, brengt de ANWB je naar de dichtstbijzijnde Gazelle-dealer of naar een bestemming naar keuze. Zo ben je met een financiering altijd zeker van je zaak.

Wat valt er onder pechhulp?

Je kunt gebruik maken van de ANWB Pechhulp als je verder dan drie kilometer van je (tijdelijke) woon- of vakantieadres bent en jouw fiets pech heeft bij normaal gebruik.

Waar moet je rekening mee houden bij pechhulp?

Voor optimaal fietscomfort raadt Gazelle aan je fiets bij jouw Gazelle-dealer te onderhouden. Om van de ANWB Pechhulp gebruik te maken moet je fiets onderhouden zijn bij een rijwielhandelaar en voldoen aan de wettelijke eisen.

Wat als je pech hebt?

Het is heel eenvoudig. Bij pech met je fiets bel je met de Unigarant/ANWB Pechhulp: 088 299 38 82. Binnen een mum van tijd is de wegenwacht naar je onderweg om je weer op weg te helpen. Als reparatie ter plekke niet mogelijk is, wordt je, samen met je fiets naar een Gazelle-dealer of een andere bestemming gebracht. Bevind je je op een plek waar de wegenwacht (wettelijk) niet kan komen? Ook dan zoeken wij samen naar de beste oplossing.

Lees de polisvoorwaarden

 

 

Gazelle Verlengde garantie

Vier jaar gegarandeerd fietsplezier

Gazelle bouwt alleen maar kwaliteitsfietsen, daarom geven wij standaard twee jaar garantie op alle elektrische onderdelen. Met een financiering kun je deze garantie verlengen naar vier jaar. Zo weet je zeker dat je onbezorgd geniet van elke fietstocht.

Wat is Verlengde garantie?

Met Verlengde Garantie van Gazelle heb je vier jaar lang garantie op de accu, motor, display, oplader, sensoren, controller en e-bike gerelateerde bekabeling. Dit is alleen af te sluiten bij fietsen met een Panasonic of Impulse systeem. 

Waar moet ik rekening mee houden?

Je maakt aanspraak op de Verlengde Garantie als jouw Gazelle normaal gebruikt is en onderhouden is bij een erkende Gazelle-dealer.

Wat als je schade hebt?

Een garantieclaim kan worden ingediend bij elke erkende Gazelle-dealer. Dankzij het unieke framenummer op de fiets kan de Gazelle specialist zien dat de fiets Verlengde Garantie heeft.

Lees de Algemene Voorwaarden Verlengde Garantie

Algemene Voorwaarden Gazelle

Lees hier ook onze Algemene Voorwaarden ten behoeve van consumenten van Koninklijke Gazelle N.V. met hierin onder andere het herroepingsrecht waar je recht op hebt bij het online kopen van een product. 

Download hier het model voor herroeping (alleen retour sturen wanneer je de overeenkomst wilt herroepen)

 

 

Volkswagen Pon Financial Services

Betrouwbare financiering

Volkswagen Pon Financial Services verzorgt het betaalplan. Zij is één van de grootste kredietverstrekkers voor mobiliteit binnen Nederland. Zo maken wij samen zorgeloos (elektrisch) fietsen voor iedereen bereikbaar. Als je een financiering afsluit betaal je in 24, 36 of 48 termijnen je financiering af aan Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Pon Financial Services verstrekt je de lening om een nieuwe Gazelle aan te schaffen.

Over Volkswagen Pon Financial Services

Volkswagen Pon Financial Services biedt automobilist en fietser oplossingen op het gebied van financiering, verzekering en leasing met de verschillende merken van het Volkswagen concern als uitgangspunt. De meest recente ontwikkeling is de samenwerking met Koninklijke Gazelle waarmee wij samen een financiering van een fiets hebben geïntroduceerd. Met deze financiering kan eenvoudig een Gazelle fiets worden aangeschaft inclusief extra’s zoals verzekering en garantie.

Lees de Dienstenwijzer van Volkswagen Pon Financial Services

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste fietsnieuws, tips over onderhoud van jouw Gazelle-fiets en acties en aanbiedingen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
E-mailadres is verplicht
E-mailadres is niet valide
Oeps er is iets fout gegaan.

Bedankt voor het inschrijven!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste fietsnieuws, tips over onderhoud van jouw Gazelle-fiets en acties en aanbiedingen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
E-mailadres is verplicht
E-mailadres is niet valide
Oeps er is iets fout gegaan.

Bedankt voor het inschrijven!

Mijn opgeslagen fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Mijn te vergelijken fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Winkelmand {{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }} Voeg nog een fiets toe Bestellen