Elektrische fiets leasen

Lease je nieuwe Gazelle e-bike met ANWB Fiets Lease vanaf € 60 p/m.

Een nieuwe elektrische fiets om naar je werk of naar school te fietsen. Of om lekker in je vrije tijd te toeren. Wil je je nieuwe e-bike niet direct in één keer betalen? Spreid dan je investering uit en kies voor het leasen van je fiets voor een vast bedrag per maand. Gazelle biedt nu in samenwerking met ANWB Fiets Lease een mooi aanbod aan elektrische fietsen welke jij kunt leasen. 

  • Geen onverwachte kosten
  • Inclusief onderhoud en pechhulp
  • Vertrouwde ANWB services

ANWB Fiets Lease

ANWB Fiets Lease

Een nieuwe Gazelle e-bike aanschaffen kan prijzig zijn. Daarom hebben wij in samenwerking met ANWB Fiets Lease een mooi aanbod samengesteld met elektrische fietsen welke jij kunt leasen. 

De voordelen van ANWB Fiets Lease:

  • Geen hoge aanschafkosten in één keer
  • Geen eigen risico bij diefstal: je fiets is goed verzekerd
  • Standaard met onderhoud door de fietsspecialist bij jou in de buurt
  • Inclusief 24/7 Wegenwacht Fiets Service: nooit meer je band plakken
  • Altijd een goed werkende accu
  • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag

 

Bekijk het aanbod

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Hoe werkt het leasen van je e-bike via ANWB Fiets Lease? Je kiest in het aanbod op de website van ANWB je nieuwe Gazelle e-bike. Stel zelf je fiets samen en je ziet direct de maandelijkse kosten.

Om een leasecontract te maken voor jou heeft ANWB een aantal gegevens van je nodig. Vul deze in en vraag het leasecontract voor je nieuwe Gazelle aan. Houd, wanneer je deze hebt, je ANWB lidmaatschapsnummer, een bankafschrift en je legitimatiebewijs bij de hand. 

Je vrijblijvende aanvraag wordt ingediend en beoordeeld door Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS). Pas nadat je het leasecontract hebt getekend en terug hebt gestuurd en je 14 dagen bedenktijd is verstreken is het contract definitief.

Bekijk de veelgestelde vragen

Samenwerking

Samenwerking

Gazelle werkt samen met ANWB Fiets Lease voor het leasen van je nieuwe e-bike. Het leasecontract wordt afgesloten bij Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS). Dit betekent dat VWPFS eigenaar blijft van de elektrische fiets die jij least en dat jij je maandbedrag aan hen betaalt. 

In het leasecontract maak je gebruik van de ANWB Fietsverzekering en de ANWB Wegenwacht Fiets Service. Reparatie, onderhoud, pechhulp en verzekering zijn altijd onderdeel van je contract.

Lees meer