Gazelle's Keuze

Bekijk Gazelle's vijf populairste fietsen

Ben je op zoek naar een nieuwe Gazelle, maar kun je geen keus maken? Met Gazelle's Keuze helpen we je een keuze te maken, een fiets die bij jou past. Hieronder kun je onze populairste fietsen zien. 

Grenoble C7+ HMB Elite

Gazelle Grenoble C7+ HMB Elite ebike

Deze alleskunner met de extra krachtige en geruisloze Bosch middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als de lange afstanden. De motor ondersteunt moeiteloos, zowel op vlak als op heuvelachtig terrein. Hij heeft een ongekende actieradius en geen moeite met sterke tegenwind. Door de brede banden met elegante, verende voorvork en zadelpen is deze e-bike zeer comfortabel. De innovatieve Fendervision zorgt ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent in het donker.

Orange C7+ HMB

Orange C7+ HMB ebike

De krachtige Bosch middenmotor biedt bij heuvelachtig terrein optimale ondersteuning. Voel de wind door je haren en ga lekker toeren. Het aluminium frame biedt een veilig gevoel, de hydraulische remmen zorgen ervoor dat je nooit meer anders wilt. Kies uit zwart, blauw of groen.

Grenoble C7+ HMB

Gazelle Grenoble C7+ HMB ebike

Deze alleskunner met de extra krachtige, geruisloze Bosch middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als de lange afstanden. De veerelementen zijn fraai opgenomen in het frame. Beter zien en gezien dankzij de heldere LED-verlichting. De motor ondersteunt moeiteloos, zowel op vlak als op heuvelachtig terrein.

Esprit C3

Esprit C3 stadsfiets Gazelle

De Esprit C3 combineert het beste van twee werelden. Met moderne styling en trendy kleuren is dit een fiets waarop je gezien mag worden. En hij is extreem praktisch, licht van gewicht en ontworpen voor dagelijks gebruik. Ook beschikbaar met 7 versnellingen of geen versnellingen en terugtraprem.

Orange C7+

Stadsfiets Gazelle Orange C7+

Deze Gazelle voldoet aan al je wensen, in de stad en tijdens een langere toertocht. En de stijlvolle kleuren geven de Orange C7+ een tijdloze uitstraling. Het is niet voor niets de best verkochte stadsfiets van Gazelle. Een optimale zithouding met een stabiel frame, met een verende zadelpen en voorvork. De krachtige lichtbundel zorgt voor meer zichtbaarheid.

Bekijk ons gehele assortiment

Niet gevonden wat je zocht tussen Gazelle's Keuze? Bekijk dan ons gehele assortiment fietsen: elektrische fietsen, stadsfietsen, transportfietsen, moederfietsen en meer. 

Gazelle E-bike Testdagen

Gazelle E-bike Testdagen

Kom een proefrit maken

Gazelle Experience Center

Download onze E-bike pocket guide

Download onze e-bike pocket guide
Vergelijk fietsen