Gazelle herenfiets

De herenfietsen van Gazelle zijn er in alle soorten en maten en passen bij jouw persoonlijke voorkeur. Ga je er graag op uit en zoek je daarbij de grens op? Kies dan voor een van de sportieve herenfietsen, voorzien van een groot aantal versnellingen en bestand tegen een stootje. Gebruik je je fiets voor dagelijks woon-werkverkeer en kan je wel een duwtje in de rug gebruiken? Kies dan voor een elektrische herenfiets. De accu en motor voorzien je van de juiste ondersteuning.

Gazelle herenfietsen van hoogwaardige kwaliteit, passend bij jouw situatie!

Chamonix S30

Prijs € 1.199
Chamonix S30
Overwin de elementen met de beste trekkingfiets van Gazelle. De Chamonix S30 heeft maar liefst 30 versnellingen, hydraulische Magura HS11 remmen en een gewicht van slechts 15,2 kg. Zo vliegen de kilometers onder je Gazelle door.
Bekijk de fiets

Esprit C

Prijs € 449
Esprit C
Ontdek de nieuwe Esprit. Robuust en dankzij het vernieuwde design ontzettend van deze tijd. Deze moderne fiets is een goede aanvulling op jouw leven. Je rijdt soepel en snel en hij is praktisch onverwoestbaar. Handig in de stad en een drukke stalling.
Bekijk de fiets

Herenfiets 28 inch of 61 cm?

Inches en centimeters geven je informatie over de maat van een fiets. Elke herenfiets voor volwassenen beschikt over 28-inch wielen. De framemaat (altijd in centimeters) is van belang voor het kiezen van de juiste fiets. De herenfietsen van Gazelle zijn beschikbaar in de framematen 49, 51, 53, 57, 61 en 65. Per model kan het aantal beschikbare framematen verschillen.

Bereken je framemaat

Op basis van jouw lichaamslengte bereken je de ideale framemaat van je fiets:

Lichaamslengte Framemaat
1.50 - 1.65 meter 49
1.55 - 1.70 meter 51
1.60 - 1.75 meter 53
1.70 - 1.85 meter 57
1.85 - 1.95 meter 61
1.95 - 2.10 meter 65

Zijn er voor jouw lichaamslengte twee framematen beschikbaar? Kies dan voor een herenfiets de grotere framemaat.

Een herenfiets kopen? Verken je mogelijkheden!

Weinig is zo persoonlijk als een fiets kopen voor heren. Welke herenfiets jou op het lijf geschreven is, heeft alles te maken met je levensstijl. Verleg jij graag je eigen grenzen, of slinger je dagelijks door het drukke stadsverkeer? Wat jouw ultieme uitdaging ook is, Gazelle is gemaakt om met je mee te gaan. Een mannen fiets kopen is het begin van een nieuw avontuur.

Lichtgewicht herenfietsen

Als je je fietsprestaties echt wilt verbeteren, kies dan voor een lichte herenfiets. Een model met lichtgewicht aluminium frame en dito onderdelen is toegesneden op snelheid en wendbaarheid. Het lichte gewicht van je herenfiets maakt dat je sneller kunt afdalen, gemakkelijker de wind trotseert en probleemloos anticipeert op wegomleggingen of smalle straatjes. De herenfiets lichtgewicht is ook ideaal om het extra gewicht van een motor te compenseren. Haal deze sportieve herenfiets in huis, en je bent klaar om kilometers te maken.

Herenfietsen met terugtraprem of handrem

De herenfiets met terugtraprem is een typisch Nederlands fenomeen. Dat deze rem in de Lage Landen zo populair is, heeft alles te maken met het regenachtige klimaat en het vlakke landschap. De terugtraprem is praktisch onverwoestbaar en heeft geen draadjes die kapot kunnen gaan. Dat maakt de herenfiets met terugtraprem tot een betrouwbare keus voor dagelijks stadsverkeer. Wil jij met je fiets ook kunnen toeren? In dat geval is een herenfiets met handrem aan te bevelen, zeker als je graag heuvelachtige gebieden opzoekt. Een handrem raakt ook bij langere remafstanden zoals afdalingen, niet oververhit. Om ook bij slecht weer snel en precies te kunnen remmen, is de herenfiets met schijfremmen een aanrader. Met deze remmen hoef je ook niet bang te zijn dat je velgen gaan slijten.

Herenfiets met versnellingen

Een herenfiets met versnelling biedt het voordeel dat je langzamer en sneller kunt fietsen met hetzelfde aantal trapbewegingen. Verder is een herenfiets met versnellingen handig als je vaak gewicht op je fiets meetorst, zoals een gevuld krat op je transportfiets, een kinderzitje of een aanhanger. Maar ook bij het trotseren van bruggen of tegenwind kunnen versnellingen een uitkomst zijn! Neem dus snel een kijkje in ons assortiment en kies jouw favoriete herenfiets 28 inch met versnellingen.

Een goede herenfiets kopen - in één keer of op afbetaling

Ben jij toe aan een comfortabele herenfiets? Bij Gazelle kies je helemaal zelf hoe je wilt betalen. Je kunt het bedrag in één keer voldoen, maar ook je herenfiets op afbetaling kopen. In dat geval betaal je een vast laag bedrag per maand. Zo zie je maar: een herenfiets kopen bij Gazelle is verrassend comfortabel!

Maak een proefrit op een Gazelle fiets

Heb je je keuze gemaakt? Of twijfel je nog aan het type toerfiets die past bij jouw levensstijl? Breng dan een bezoek aan het Gazelle Experience Center. Hier vind je alle fietsen van Gazelle en heb je de mogelijkheid om naar hartenlust te testen. Fiets een rondje en ervaar zelf welke fiets het beste bij je past.