Gazelle zoekt developers

Gazelle zoekt Magento 2 backend en frontend developers. 

Als Backend en Frontend developer bij Gazelle ben je niet alleen verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de Gazelle e-commerce website, maar ook voor merken als Kalkhoff, Focus, Cervelo en BBB. We zoeken iemand met Magento 2 ervaring en met drive en ambitie om beter te worden en je team beter te maken.

Enjoy our ride!

  • Nieuwste technologieën en innovaties
  • Leukste collega's en historische werkplek
  • Doorontwikkeling van je technische kennis

Nieuwste technologieën en innovaties

Wij werken op dit moment met Magento 2.2 en werken toe naar Magento 2.3. Voor de nieuwste technologieën en innovaties als bijvoorbeeld PWA en Headless wordt altijd research gedaan wat dit voor onze merken kan betekenen. Wanneer je zelf ideeën hebt hoe je Gazelle, Union, Focus, Kalkhoff, Cervelo en BBB verder kunt brengen wordt dat zeer gewaardeerd. 

Het wordt zeker aangemoedigd om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en technologieën op het gebied van Magento 2, PHP (OOP/MVC), MySQL en Symfony / Zend / Laravel framework of voor de frontenders: HTML/CSS, LESS/SASS, Javascript frameworks als Jquery, Knockout, React, RequireJS.

Leukste collega's en historische werkplek

Op onze digital afdeling werken we met ruim 25 specialisten aan verschillende disciplines, van UX design tot development. Er is een intensieve samenwerking tussen de teams waarin we kennisdeling en feedback geven erg belangrijk vinden. Op die manier zorgen we er voor dat jij uitgedaagd blijft en kunt doorontwikkelen in je technische kennis.

Je werkplek bevindt zich direct naast de Gazelle fabriek in Dieren. Je kunt zelfs vanaf je werkplek de fabriek inkijken. De fabriek waar al sinds 1892 fietsen worden gemaakt. Hoe historisch wil je het hebben?! Als je even inspiratie nodig hebt, loop je de fabriek in en dan komt dat idee vanzelf. 

Doorontwikkeling technische kennis

Bij Gazelle vinden wij het erg belangrijk dat je je zowel persoonlijk als technisch blijft ontwikkelen. Daar bieden we dan ook alle kansen voor. Wil je een training van Magento doen om je skills nog verder te ontwikkelen? Wil je een training doen voor je persoonlijke ontwikkeling? Het kan allemaal. 

Hoe werken wij?

Binnen de Digital afdeling werken we met meerdere Scrum teams die aan de verschillende wensen van de klanten werken. Jij levert uiteraard jouw bijdrage aan alle Scrum ceremonies die daarbij horen: daily standups, refinement sessies, een retrospective aan het einde van elke sprint, de demo’s naar de klant, plansessies, etc.

De teams werken allemaal in een vast sprint ritme en werken dedicated aan de verschillende projecten die we hebben binnen Gazelle. Overkoepelend werken we allemaal met dezelfde agile principles en hebben we teamafspraken gemaakt om die kracht bij te zetten. De waarden die wij hier het meest belangrijk vinden, zijn onder andere transparantie, samenwerking en continue verbeteren, uiteraard allemaal om de klanttevredenheid hoog te houden.

Bekijk de vacatures
Hoe werken wij?

Wat ga je doen?

Als backend of frontend developer ben je verantwoordelijk voor de Magento websites van Gazelle, Kalkhoff, Focus, Cervelo en BBB. Voor de (commerce) websites van deze gave merken werken wij met de nieuwste technologieën.

Op onze digital afdeling werken we met ruim 25 specialisten aan verschillende disciplines, van UX design tot development. Er is een intensieve samenwerking tussen de teams waarin we kennisdeling en feedback geven erg belangrijk vinden. Op die manier zorgen we er voor dat jij uitgedaagd blijft en kunt doorontwikkelen in je technische kennis.

Bekijk de vacatures
Wat ga je doen?

Vacature: Backend Magento 2 developer

Je bent een medior of senior backend developer met ruime Magento 2 ervaring (minimaal 1 jaar), die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Met jouw inbreng, drive en enthousiasme groeit het team verder in skills en professionaliteit.

Bij het ontwikkelen van Magento-webshops maak je gebruik van je programmeer kennis en ervaring binnen enterprise omgevingen. Je hebt al minimaal vijf jaar gewerkt met: PHP (OOP/MVC), MySQL en Symfony / Zend / Laravel framework en hebt ervaring in het gebruik van PHPStorm, GIT, Bitbucket en Jira.  

Vacature: Frontend Magento 2 developer

Je bent een medior of senior frontend developer met ervaring in het werken binnen een commerce framework (bij voorkeur Magento 2), die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Met jouw inbreng, drive en enthousiasme groeit het team verder in skills en professionaliteit. Bij het ontwikkelen maak je gebruik van je programmeer kennis en ervaring binnen enterprise omgevingen. 

Je hebt ruime ervaring in het werken met: HTML/CSS, LESS/SASS, Javascript frameworks als Jquery, Knockout, React, RequireJS. Aangezien de scheidslijn tussen front en backend development een grijs gebied is, is enige PHP kennis een vereiste, verder heb je ervaring in het gebruik van tooling als PHPStorm, GIT, Bitbucket en Jira.