Balance

Veilig én betrouwbaar (weer) op de fiets

Ervaar de vrijheid van fietsen op de veiligste manier. Het gepatenteerde ontwerp van de Balance zorgt ervoor dat je altijd met je voeten bij de grond kunt. Dat biedt je een optimale balans én een veilig gevoel. Je zit comfortabel rechtop en het elektrische systeem geeft je het duwtje in je rug dat je zoekt.

Veilig

"De veiligste fiets"

Op de Balance kun je altijd met je voeten bij de grond; dat voelt wel zo veilig. Niet meer die onzekerheid bij het stoplicht of wanneer je van de fiets wilt stappen. Zet veilig beide voeten naast je neer en stap gemakkelijk af. Opstappen is geen probleem meer: eerst rustig op het zadel plaatsnemen, daarna rijdt je rustig uit stilstand weg.

Op de Balance kun je altijd met je voeten bij de grond; dat voelt wel zo veilig.
Rechtop fietsen betekent comfortabel fietsen.

Comfortabel

Rechtop fietsen betekent comfortabel fietsen en automatisch ver vooruitkijken. Hierdoor kun je al het verkeer duidelijk overzien. De Panasonic voorwielmotor geeft je net dat extra comfortabele duwtje in de rug. Elektrische fietsen was nog nooit zo gemakkelijk.

Antislip

De antislip pedalen zorgen dat je je altijd veilig voelt op de fiets. Daarnaast zit je dichtbij de grond, waardoor je snel beide voeten op de grond kunt zetten. Door weer en wind fietsen is nu geen probleem meer. De Balance brengt je altijd veilig naar je bestemming.

De antislip pedalen zorgen dat je je veilig altijd veilig voelt op de fiets.
Het elektrische systeem van Panasonic geeft je een veilig én betrouwbaar duwtje in de rug.

Betrouwbaar

Het elektrische systeem van Panasonic geeft je een veilig én betrouwbaar duwtje in de rug. En niet alleen de zithoogte kan worden ingesteld, ook de afstand van zadel tot aan stuur is naar eigen wensen aan te passen. Geen zorgen meer tijdens je fietstocht: dat is pas vrijheid!

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets koop je in een Gazelle fietsenwinkel. Er staat altijd een Gazelle-dealer voor je klaar.

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen. 

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan het Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen. 

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.