Gazelle Balance

Veilig én betrouwbaar (weer) op de fiets

Ervaar de vrijheid van fietsen op de veiligste manier. Het gepatenteerde ontwerp van de Balance zorgt ervoor dat je altijd met je voeten bij de grond kunt. Dat biedt je een optimale balans én een veilig gevoel. Je zit comfortabel rechtop en het elektrische systeem geeft je het duwtje in je rug dat je zoekt.

Veilig

Veilig


Op de Balance kun je altijd met je voeten bij de grond; dat voelt wel zo veilig. Niet meer die onzekerheid bij het stoplicht of wanneer je van de fiets wilt stappen. Zet veilig beide voeten naast je neer en stap gemakkelijk af. Opstappen is geen probleem meer: eerst rustig op het zadel plaatsnemen, daarna rijdt je rustig uit stilstand weg.

Comfortabel

Comfortabel


Rechtop fietsen betekent comfortabel fietsen en automatisch ver vooruitkijken. Hierdoor kun je al het verkeer duidelijk overzien. De Panasonic voorwielmotor geeft je net dat extra comfortabele duwtje in de rug. Elektrische fietsen was nog nooit zo gemakkelijk.

Antislip

Antislip


De antislip pedalen zorgen dat je je altijd veilig voelt op de fiets. Daarnaast zit je dichtbij de grond, waardoor je snel beide voeten op de grond kunt zetten. Door weer en wind fietsen is nu geen probleem meer. De Balance brengt je altijd veilig naar je bestemming.