DutyNL

Past bij jouw levensstijl

Deze stoere en robuuste transportfiets is ideaal voor in de stad of fietsen naar school. Met de DutyNL mag je gezien worden. Alles wat je mee wilt nemen kan handig op de voordrager: een zware schooltas of een kratje.

Sterk

“Stoer én praktisch”

Het frame en de voordrager zijn gemaakt van ijzersterk aluminium, kan dus tegen een stootje. Ideaal voor het fietsenhok of in de stad.

“Stoer én praktisch”
Veilig én comfortabel door de stad of naar school fietsen door de brede banden.

Veilig

Veilig én comfortabel door de stad of naar school fietsen door de brede banden. Deze fiets heeft een extra breed stuur en een verend zadel om nog relaxter te fietsen.

Styling

De transportfiets DutyNL is ontworpen voor jouw levensstijl! Daarom is er altijd een leuke kleur die bij jou past. Kies je kleur en maak een statement.

De transportfiets DutyNL is ontworpen voor jouw levensstijl!
Uit te breiden met achterdrager, mand of een stoere krat

Accessoires

Uit te breiden met achterdrager, mand of een stoere krat. Handig als je veel spullen moet meenemen. Bijvoorbeeld je school- of boodschappentas.

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets koop je in een Gazelle fietsenwinkel. Er staat altijd een Gazelle-dealer voor je klaar.

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan het Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen.

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.