PUUR_NL

Altijd volgens de laatst trend

Je weet als geen ander dat het hem zit in de details: een mooi afgewerkt randje, de perfecte kleurencombi. De stoere en stevige transportfiets brengt je waar je heen wilt: de bios, het strand, het voetbalveld en naar school. De PUUR_NL is er in meerdere kleuren, altijd een stijl die bij je past.

Licht rijden

"De puur Nederlandse fiets"

De unieke voor- en achterdrager benadrukken de stoere looks van deze transportfiets, die ook nog eens lekker relaxt fietst door de rechtop zithouding en brede banden.

De unieke voor- en achterdrager benadrukken de stoere looks van deze transportfiets.
Achterlicht Gazelle
Achterlicht Gazelle
Door de dubbele pootstandaard en het stuurslot valt de fiets nooit om.

Stabiel

Met al die spullen heb je wel een stabiele fiets nodig. Door de dubbele pootstandaard en het stuurslot valt de fiets nooit om. Zelfs niet met een zware tas of krat voorop.

Styling

Deze veelzijdige transportfiets is gestyled in verschillende kleuren, zodat er altijd één past bij jouw levensstijl. Zo kom je altijd goed voor de dag!

Deze veelzijdige transportfiets is gestyled in verschillende kleuren, zodat er altijd één past bij jouw levensstijl.
Deze fiets is ook elektrisch beschikbaar met Panasonic voorwielmotor.

E-bike

Deze veelzijdige transportfiets is gestyled in verschillende kleuren, zodat er altijd één past bij jouw levensstijl. Zo kom je altijd goed voor de dag!

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets koop je in een Gazelle fietsenwinkel. Er staat altijd een Gazelle-dealer voor je klaar.

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan het Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen.

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.

Vergelijk fietsen