Gazelle Ultimate

Ultiem gevoel van vrijheid.

Deze fiets laat je optimaal genieten van je vrije tijd. En fietst net zoals hij eruit ziet: super comfortabel en met een sportieve uitstraling. Gekenmerkt door zijn innovatieve en dynamische design is de Ultimate een lust voor het oog. Ontdek het zelf.

  • Dynamisch design
  • Geïntegreerde accu
  • Krachtige hydraulische schrijfremmen

Dynamisch design

Het dynamische en eigentijdse design in combinatie met de integratie van onderdelen maken de Ultimate een opvallende en stijlvolle verschijning. Kabels zijn subtiel geïntegreerd in het balhoofd en je vergeet bijna dat het een e-bike is door de unieke integratie van de motor én accu.

Geïntegreerde accu

De Ultimate is beschikbaar met een 500Wh of een 625Wh intube accu. De krachtige Bosch motoren zijn geïntegreerd in het middelpunt van de Ultimate, waardoor een perfecte gewichtsverdeling ontstaat. Dankzij het gunstige zwaartepunt en de stijfheid van het frame fietst de Ultimate heerlijk stabiel.

Krachtige hydraulische schrijfremmen

Op een geavanceerde e-bike als de Ultimate wil je zonder nadenken veilig kunnen remmen. Hydraulische schijfremmen zijn dan ook onmisbaar, want die bieden de remkracht en het doseringsvermogen om op elk moment gecontroleerd te kunnen afremmen. Ook bij regen en op natte wegen.

Ontworpen voor ultieme vrijheid

Deze fiets heeft alles in zich om jou het ultieme gevoel van vrijheid te geven. Rijden op een Gazelle Ultimate is echt genieten. In een actieve zithouding kijk je lekker om je heen en zit je stabiel door het stijve frame en de slimme gewichtsverdeling. De verende voorvork en brede banden geven optimaal comfort tijdens het fietsen. Met de krachtige hydraulische schijfremmen sta je direct stil. Bekijk de video voor alle specificaties.

Kieskeurig E-Bike Duurtest

Ultimate C380 HMB wint 'Beste koop' in AD Fietstest 2024.

Ultimate C5 HMB komt als 'Goed uit de test' in de E-bike Duurtest van Kieskeurig.nl 2024.

Ultimate C380 HMB komt als 'Goed uit de test' in de Kieskeurig E-Bike Duurtest 2023.

 

IF Design award 2023

Alle Ultimate fietsen

Bekijk alle Ultimate fietsen.

    #goedbezigfietser

    Volg ons op Instagram @gazellebikes & post je eigen mooie Gazelle foto's met #gazellebikes