Zwarte omafiets Gazelle

Omafietsen van Gazelle

De omafietsen van Gazelle maken vandaag de dag nog steeds deel uit van het Gazelle-assortiment. Deze fietsen dragen de naam Classic en Tour Populair. Het originele, authentieke ontwerp zit boordevol slimme technieken en ontwikkelingen van nu.

We kennen de nostalgische omafiets met zwart frame, maar Gazelle heeft het assortiment uitgebreid met vrolijke kleuren en opvallende patronen. De fiets is verkrijgbaar in framemaat 51 en 57 en met 1 of 3 versnellingen. Voor ieder wat wils.

Retro, oersterke omafiets van Gazelle, met alle technieken van nu!

Toon filter
Filters Wis filter
Prijs
Model
Gewicht

Geen modellen gevonden {{ totalAmountOfItems }} modellen gevonden (van {{ totalAmountWithoutFiler }}) Wis filter

Nieuw: Lease je fiets

Zorgeloos fietsen voor een vast bedrag per maand, inclusief verzekering, onderhoud en pechhulp! Lees er alles over
Zwarte opafiets Gazelle

Wat maakt een omafiets van Gazelle zo bijzonder?

De omafietsen van Gazelle bevatten alle eigenschappen van de klassieke, authentieke omafietsen. De fietsen zijn sterk, robuust en zijn voorzien van een stevig frame. In het frame vind je nog steeds de zogeheten damesbocht terug. Door deze buiging in de onderbuis is opstappen makkelijk! De herkenbare lakdoek over de kettingkast beschermt de ketting tegen vuil en de jasbeschermer laat je op een veilige manier de bagagedrager gebruiken. En door de keiharde laklaag op het frame kan de omafiets tegen een stootje.

Wat is er dan nieuw aan deze generatie omafietsen? De traditionele terugtraprem is aangevuld met een moderne trommelrem, die je bedient met de handbediening op het stuur. De klapstandaard is verbeterd en is nauwelijks nog gevoelig voor slijtage. De leren handvatten en het retro zadel geven je extra comfort tijdens het fietsen.

De omafiets van Gazelle combineert betrouwbare eigenschappen met een fris en moderne look!