Orange C8

  • Optimale zithouding en een frame met optimale stabiliteit
  • Perfect schakelen met de hoogwaardige Shimano Premium Nexus 8 naaf
  • Geïntegreerde, lichtgewicht verende voorvork
Vanaf
€ 999
Maandelijks vanaf € 23,78
image

Opvallende verlichting

Deze fiets is voorzien van de innovatieve Fendervision; krachtige 40lux LED verlichting. Geïntegreerd in het spatbord is de verlichting aan beide zijkanten extra goed zichtbaar doordat het licht aan beide zijden over een lengte van vijf centimeter schijnt. Niet alleen ziet het goed uit, het draagt uiteraard bij aan de veiligheid op de weg. 

Orange C8

De Orange C8 is volledig vernieuwd. Het frame is niet alleen extra stabiel en oversized, maar ook vederlicht van aluminium. En met de lage instap op het damesframe stap je extra makkelijk op. Niet voor niets de meest comfortabele fiets van Gazelle.

Specificaties

Kleur

Framemodel

Gewicht in kg

19.8 kgs

Framemaat

49 53 57 61

Algemeen

Frame omschrijving Stabiel lichtgewicht oversized aluminium frame met 68,5° balhoofdhoek en 69,5° zithoekgeometrie voor een rustig en comfortabel rijgedrag. Damesframe met fraaie lage en ruime instap, enkele buis en geïntegreerde kabels. Frame materiaal aluminium Gewicht in kg 19,8 Beschikbare kleuren van de fiets desert titanium grey Voorvork materiaal aluminium Voorvork vering binnenbalhoofd Stuur omschrijving aluminium, comfort gebogen model Zadel omschrijving Selle Royal Herz Zadelpen vering Ja Kettingkast model Kunststof Velgen Rodi Vision, 28" Slot omschrijving ART ** gecertificeerd

E-Bike Techniek

Schakelen & Remmen

Type versnelling naaf Versnellingen 8 Voorrem rollerbrake Achterrem rollerbrake