Gazelle in Campinglife

Koninklijke Gazelle doet ook dit seizoen mee aan het tv-programma Campinglife van RTL4. In dit populaire outdoorprogramma reizen Sander Janson en Gaby Blaaser Europa door op zoek naar mooie kampeerplekken. En daar blijkt ook prachtig gefietst te kunnen worden.

Campinglife wordt alweer voor het vijftiende seizoen op de Nederlandse televisie uitgezonden. Daarmee is het een van de meest succesvolle programma’s op de Nederlandse televisie.

Campinglife is vanaf 12 december 2015 weer elke zaterdagavond om 18.55 uur te zien bij RTL4. De herhaling is te zien op zondagochtend om 09.00 uur.

Gazelle en campinglife Sander Jansen en Gaby Blaaser

Presentatoren

Gaby Blaaser is dit seizoen het nieuwe gezicht van Campinglife. Samen met Sander Janson vormt zij het nieuwe presentatieduo.

Gaby is de zevende presentator die naast Sander voor Campinglife door Europa mag reizen. Sinds eind 2014 is zij te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden en is daarnaast vooral bekend van de kindersoap SpangaS. Verder speelde ze gastrollen in series als Zeg ‘Ns Aaa en Flikken Maastricht én deed ze mee aan Sterren Dansen op het IJs.

Sander Janson is het vaste gezicht van het programma Campinglife, wat hij al sinds 2002 presenteert. Naast Campinglife heeft hij vele andere projecten gedaan bij RTL en is hij werkzaam als freelance publieksentertainer en presentator in opdracht van verschillen productiebedrijven.

PUUR_NL

Aflevering 13 - 5 maart 2016

De unieke voor- en achterdrager benadrukken de stoere looks van deze transportfiets, die ook nog eens bijzonder comfortabel fietst. Dankzij het strakke frame en de brede banden rijd je heerlijk relaxt.

Bekijk onze stoere PUUR_NL

Miss Grace

Aflevering 14 - 12 maart 2016

Deze transportfiets doet haar naam eer aan: Miss Grace. Vrouwelijk en stoer tegelijk laat dit model met brede banden zich aangenaam licht besturen. Miss Grace verleidt je met 4 verschillende stylings en extra accessoires, zoals een lichtgewicht achterdrager en een rieten mand.

Bekijk onze Miss Grace

Orange CX HM

Aflevering 15 - 19 maart 2016

Ontspan en maak je hoofd leeg tijdens een fietstocht met elektrische ondersteuning. Deze slimme Gazelle schakelt automatisch als de versnelling te hoog of te laag wordt.  Zo zit je altijd vanzelf in de juiste versnelling.

CityZen C8 HMB

Aflevering 16 - 26 maart 2016

Met de CityZen C8 HMB kun je elk avontuur aan. Dankzij de krachtige Bosch middenmotor en hoge actieradius is geen heuvel te hoog of bestemming te ver.

 Bekijk de CityZen C8 HMB

Ultimate S8

Aflevering 17 - 2 april 2016

Nooit meer onderhoud of het geratel van een ketting tijdens het fietsen. Met de innovatieve beltdrive op de Ultimate S8 fiets je zonder ketting: direct en veel schoner dan een traditionele ketting. Zo profiteer jij van een extra lichte, onderhoudsvrije en stille fietservaring.

Bekijk de Ultimate S8

Ultimate T2i HM

Aflevering 18 - 9 april 2016

Met gemak een heuvel op of onvermoeid aankomen op het werk. De Ultimate T2i HM fietst niet alleen lichter, dankzij de Bosch Performance Line middenmotor, maar ook luxer.

 

Bekijk de Ultimate T2i HM

Bekijk al onze partnerships!

Gazelle voert een harmonieus sponsorbeleid. Wij hebben ervoor gekozen om ons structureel te verbinden aan enkele landelijke initiatieven. Voor regionale sponsoraanvragen kun je het beste contact opnemen met een Gazelle fietsenwinkel in de buurt.

Bekijk al onze partners!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste fietsnieuws, tips over onderhoud van jouw Gazelle-fiets en acties en aanbiedingen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
E-mailadres is verplicht
E-mailadres is niet valide
Oeps er is iets fout gegaan.

Bedankt voor het inschrijven!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste fietsnieuws, tips over onderhoud van jouw Gazelle-fiets en acties en aanbiedingen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
E-mailadres is verplicht
E-mailadres is niet valide
Oeps er is iets fout gegaan.

Bedankt voor het inschrijven!

Mijn opgeslagen fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Mijn te vergelijken fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Winkelmand {{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }} Voeg nog een fiets toe Bestellen