Gazelle en Longfonds

Goed bezig, fietser!

Op je fiets zorg je voor een betere wereld: schoner, gezonder en leuker. Daarom moedigen wij je aan wanneer je de fiets pakt: "Goed bezig, fietser!" Tijdens de campagne vroegen wij iedereen deze hashtag te gebruiken en actieve fietsers te bedanken voor hun bijdrage. 

Inmiddels is de winnaar bekend gemaakt, maar de hashtag blijft bestaan. Meer kilometers op de fiets maakt onze wereld mooier, dus wij zeggen: #goedbezigfietser

Hoe doe je mee?

De winnaar is bekend. Gefeliciteerd Antoinetta Raijmakers! 
 
Om kans te maken op die mooie Gazelle e-bike vragen wij je om een fanatieke fietser in je omgeving te taggen in de comments onder deze post op Facebook. Daarnaast vragen wij je om op al je social media - Facebook, Instagram, YouTube of LinkedIn - alle fietsers en fietsinitiatieven die je kent met #goedbezigfietser te taggen.
 
Samen maken we ons sterk voor gezonde lucht en meer fietskilometers. Zo laat je ons en de fietser zien dat ze goed bezig zijn en je maakt dan beide kans op die mooie Gazelle e-bike t.w.v. € 2199,-. 
 
De actie loopt van 2 september t/m 16 september 2019. 
 

Longfonds en Gazelle zetten zich samen in voor gezonde lucht

Het Gazelle team fiets de Dam tot Dam Fietsclassic

De Dam tot Dam FietsClassic gaat langs de dammen van Noord-Holland. Het hoogtepunt voor velen was de mogelijkheid om voor één keer door de IJtunnel te fietsen. De toertocht van 40 kilometer is omgedoopt tot Schone lucht route. Het is dus niet alleen een mooi stuk fietsen, alle deelnemers dragen bij aan schonere lucht en sponsoren het Longfonds.  

Uiteraard fietst Gazelle graag mee. Waarom? Gazelle wil een duurzamere wereld. Met meer fietsverplaatsingen – het vergroten van vitaliteit, reduceren van uitstoot en files – komt die wereld een stap dichterbij. Om te kunnen blijven fietsen is een schone lucht belangrijk. Dat is precies waarvoor het Longfonds strijdt. Laat dat nou net een partner van Gazelle én het evenement zijn!