NOC*NSF

Sinds 2013 is Gazelle officieel partner in sport van het NOC*NSFAls alles erop gericht is om een topprestatie neer te zetten. En je alleen gefocust bent op het winnen van een Olympische medaille. Juist dan is het belangrijk om ook af en toe te ontspannen. Je hoofd even leeg maken. Zodat je juist daardoor je concentratie en focus behoudt. Daarom sponsort Gazelle de vrije tijd van TeamNL.

Gazelle. Sponsor van de vrije tijd van TeamNL.

Gazelle is sinds 2013 officieel partner van NOC*NSF en dit jaar als Sponsor van de vrije tijd van TeamNL. Met Gazelle lifestyle fietsen kunnen onze sporthelden overal ter wereld oer-Hollands ontspannen. Net als de rest van Nederland.

Bekijk de vrije tijd video's van onze sporters

 

 

Onze ambassadeurs

De Gazelle ambassadeurs zijn bekende sporters uit het Nederlands Olympisch Team als turner Epke Zonderland, windsurfer Dorian van Rijsselberghe, zwemster Femke Heemkerk en atlete Dafne Schippers. Onze ambassadeurs verdienen het om te ontspannen, ieder met een eigen Gazelle. Een Gazelle die perfect bij hun behoeftes past. 

Bekijk de Gazelle-fietsen van onze ambassadeurs

'Olympisch goud' voor Koninklijke Gazelle!

Ook Gazelle heeft dit jaar een glanzende gouden medaille behaald tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro 2016. Volgens de Olympische Barometer, een onderzoek van marktonderzoekbureau Trendbox in samenwerking met Activate&Co, had Gazelle, Sponsor van de vrije tijd van TeamNL, van de vrije tijd van TeamNL, de meest gewaardeerde campagne van allemaal!

Ook kreeg onze 'Win de fiets van je sportheld' actie de 5e plaats in de Top 10 Premiumacties van Promz magazine. Deze top 10 is samengesteld aan de hand van consumentenonderzoek. De beoordeling: "Gazelle wist met zijn uitgekiende Olympische campagne rond fietsen van sporthelden heel veel goodwill te winnen. Niet alleen vond de consument dit de beste Olympische activatie, maar ook de Olympische sporters waren verguld met de Gazelle fietsen die in Rio gereed stonden als ze even wilden genieten van hun vrije tijd. Een activatie die qua passendheid bij Gazelle en sympathie het erg goed deed."

Lees hier het gehele artikel.

'Fietspraatjes' langs de Copacabana

Ipanema, de Copacabana, Leblon, het Olympisch dorp; werkelijk overal in Rio de Janeiro doken tijdens de Olympische Spelen fietsen van Gazelle op. Voor de fietsers was het lekker om even uit te waaien en zeer praktisch om op de oranje tweewielers te stappen. Op de oranje-fietsen manoeuvreerden zij gemakkelijker door het drukke verkeer van Rio de Janeiro. Bekijk hieronder de ‘fietspraatjes’ die we hadden met Epke Zonderland en Selena Piek!

Bekijk alle 'fietspraatjes'!

Bekijk al onze partnerships!

Gazelle voert een harmonieus sponsorbeleid. Wij hebben ervoor gekozen om ons structureel te verbinden aan enkele landelijke initiatieven. Voor regionale sponsoraanvragen kun je het beste contact opnemen met een Gazelle fietsenwinkel in de buurt.

Bekijk al onze partners!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste fietsnieuws, tips over onderhoud van jouw Gazelle-fiets en acties en aanbiedingen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
E-mailadres is verplicht
E-mailadres is niet valide
Oeps er is iets fout gegaan.

Bedankt voor het inschrijven!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste fietsnieuws, tips over onderhoud van jouw Gazelle-fiets en acties en aanbiedingen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
E-mailadres is verplicht
E-mailadres is niet valide
Oeps er is iets fout gegaan.

Bedankt voor het inschrijven!

Mijn opgeslagen fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Mijn te vergelijken fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Winkelmand {{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }} Voeg nog een fiets toe Bestellen