Stichting Metakids

Stichting Metakids werft fondsen voor onderzoek naar stofwisselingsziekten bij kinderen. Er worden in Nederland zo’n 800 kinderen per jaar geboren met een stofwisselingsziekte. Dat is meer dan twee per dag. Voor de meeste stofwisselingsziekten bestaat nog geen behandeling. Dus veel van deze kinderen halen hun 18e verjaardag niet. Metakids vindt dit onaanvaardbaar. Kansloos bestaat niet!

Met iedere verkochte kinderfiets steunt Gazelle Stichting Metakids. Graag dragen wij ons steentje bij aan het onderzoek naar stofwisselingsziekt bij kinderen.

Kansloos bestaat niet!

Er zijn in Nederland ruim 10.000 gezinnen met één of meer kinderen met een stofwisselingsziekte. Stichting Metakids zet zich in voor al deze kinderen, want kansloos bestaat niet.

Metakids werft fondsen voor onderzoek en brengt stofwisselingsziekten bij kinderen, onder de aandacht van het grote publiek. Want hoe meer bekend is over de omvang en impact van deze dodelijke ziekten, hoe meer mogelijkheden er zijn om geld op te halen voor de bestrijding ervan.

Bekijk de website van Stichting Metakids

Metakids
Gazelle miss grace

Gazelle jongens- en meisjesfietsen

Gazelle komt terug met jongens- en meisjesfietsen, nadat wij in 2013 met de productie zijn gestopt. Wij vinden dat deze fietsen bij een familiemerk als Gazelle niet mogen ontbreken! Wij grijpen de herintroductie van onze kinderfietsen aan om Stichting Metakids te ondersteunen.

De nieuwe jongens- en meisjesfietsen zijn afgeleid van de lifestyle modellen voor volwassenen: Miss Grace en HeavyDutyNL. De robuuste en kwalitatief goede fietsen met terugtraprem en drie versnellingen zijn verkrijgbaar in de maten 24 en 26 inch. De Miss Grace krijgt drie trendy stylings: Snow White mat, Black mat en Jeans Blue mat. De HeavyDutyNL is verkrijgbaar in Just Grey mat en Black mat.

Bekijk hier onze kinderfietsen

Gazelle jongens- en meisjesfietsen

Miss Grace "24Miss Grace 24''

Deze vrouwelijke transportfiets doet haar naam eer aan. Kinderfiets Miss Grace verleidt je met drie verschillende stylings en extra accessoires, zoals een lichtgewicht achterdrager.

Miss Grace

HeavyDutyNL "26HeavyDutyNL 26"

Een praktische, robuuste kinderfiets die gezien mag worden, maar waar je geen omkijken naar hebt. Daarnaast rijdt de stoere HeavyDuty aangenaam licht en comfortabel. 

HeavyDutyNL

Classic LTDClassic 

 

Het ingetogen design valt op door esthetische perfectie. De lederen handvaten en het retro zadel zijn enkele voorbeelden van de details die door de jaren heen tot in perfectie zijn vormgegeven.

Classic

Bekijk al onze partnerships!

Gazelle voert een harmonieus sponsorbeleid. Wij hebben ervoor gekozen om ons structureel te verbinden aan enkele landelijke initiatieven. Voor regionale sponsoraanvragen kun je het beste contact opnemen met een Gazelle fietsenwinkel in de buurt.

Bekijk al onze partners!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste fietsnieuws, tips over onderhoud van jouw Gazelle-fiets en acties en aanbiedingen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
E-mailadres is verplicht
E-mailadres is niet valide
Oeps er is iets fout gegaan.

Bedankt voor het inschrijven!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste fietsnieuws, tips over onderhoud van jouw Gazelle-fiets en acties en aanbiedingen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
E-mailadres is verplicht
E-mailadres is niet valide
Oeps er is iets fout gegaan.

Bedankt voor het inschrijven!

Mijn opgeslagen fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Mijn te vergelijken fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Winkelmand {{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }} Voeg nog een fiets toe Bestellen