Gazelle en TeamNL

Gazelle sponsort de vrije tijd van TeamNL

Gazelle sponsort de vrije tijd van TeamNL én heel Nederland

Als Nederlander houd je van winnen – of je nu aan de Olympische spelen meedoet of gewoon het beste uit je dag wilt halen. Bloedje fanatiek dus! Wat dan niet mag ontbreken is natuurlijk de nodige ontspanning. Gewoon even je hoofd leegmaken zodat je er later weer tegenaan kan. Gazelle snapt dat en sponsort daarom de vrije tijd van TeamNL én van heel Nederland.

Hoe doen we dat?

Tijdens de Spelen is er van alles te doen in en rond Pyeongchang, de Olympische stad van 2018. Een fiets komt in dat geval goed van te pas, dus geven we onze sporters een duwtje in de rug met de CityGo TeamNL. Gewoon om even rond te fietsen, heerlijk uit te waaien of om op te laden voor de wedstrijd van later. En dat gevoel delen we graag met iedereen, dus is de fiets vanaf nu voor heel Nederland beschikbaar!

Koop onze CityGo TeamNL direct online

  • Verlichting is geïntegreerd in frame, voor optimale bescherming
  • Dubbel beveiligd tegen diefstal: naast ringslot ook een kettingslot
  • Koplamp en achterlicht werken op naafdynamo, geen gedoe met batterijen!
  • Berg het kettingslot eenvoudig op in de unieke case
  • 3 versnellingen met rollerbrakes
  • Kleur: Oranje
  • Beschikbaar in lowstep maat 54 en 59

Deze fiets is niet meer te koop online. 

Zoek het verborgen woord in de 360° video en win!

Oranje aanmoedigen doe je natuurlijk met de oranje Gazelle fiets – en jij maakt nu kans om de Gazelle CityGo TeamNL te winnen. Als jij de letters uit de video in de juist volgorde weet te zetten, maak je kans op deze te gekke fiets! Zet ‘m op!

360° video: Dorian ging alvast op verkenning

Dit jaar worden de Olympische en Paralympische Winterspelen gehouden in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. Wat kun je doen in Zuid-Korea? Hoe ziet het eruit? Waar is het Holland Heineken House? Is dat ver van het olympisch dorp? Wat zijn de tradities in Zuid-Korea? Dorian van Rijsselberghe, ambassadeur van Gazelle én gouden medaillewinnaar, ging alvast op verkenning om de hotspots van Zuid-Korea te ontdekken. Zo is TeamNL voorbereid op de Olympische Spelen en kun jij als supporter op een unieke wijze kennismaken met Zuid-Korea! 

De actie is inmiddels afgelopen en de winnaars hebben bericht gehad. 

CityGo TeamNL – dé nieuwe oranje fiets

Gazelle support al jaren TeamNL voor de Olympische Spelen. Zowel in Sochi als in Rio de Janeiro beschikte TeamNL over oranje Gazelles. Ook in Pyeongchang voorziet Gazelle de Nederlandse atleten van fietsen, ditmaal een nieuw model: de oranje CityGo TeamNL.

Steun Oranje als supporter en ontdek de CityGo TeamNL zelf. 

Zien hoe onze 360° video tot stand komt?

Bekijk hiernaast onze making-off. Dorian van Rijsselberghe ging namelijk vast op verkenning in Pyeongchang en bezocht een aantal leuke, maar zeker ook wat vreemde (olympische) hotspots. 

Neem een kijkje achter de schermen hoe onze 360° video met Dorian tot stand kwam. 

Toch liever eerst een proefrit maken?

Ga dan langs bij één van de Gazelle Experience Centers of bij een Gazelle-dealer.