Gazelle Zakelijk

Gazelle helpt bedrijven bij hun mobiliteitsvraagstukken. Met een bedrijfsfietsplan, door fietsen te verzorgen voor de verhuur óf voor bedrijfsfietspoules. Benieuwd welke voordelen je bedrijf kan ervaren? Bekijk hieronder onze drie zakelijke producten of vraag middels de blauwe button hieronder direct meer informatie aan.

Bedrijfsfietsplan

Fiets van de zaak kan nog steeds

Gazelle helpt bedrijven hun werknemers een gunstige fietsregeling aan te bieden, op basis van een collectiviteitskorting. Werkgevers kunnen daar zelf ook nog de WKR aan koppelen.

Verhuurfietsen

Optimaal fietsplezier voor enthousiaste recreanten

In de leisure branche verhuren onder meer hotels en campings jaarlijks veel Gazelles aan enthousiaste recreanten. Daarmee garandeer je je klant immers optimaal fietsplezier en ben jij als verhuurder verzekerd van robuuste kwaliteit.

Bedrijfsfietsen

Gemerkt de weg op

Het inzetten van fietsen in je bedrijfsvoering maakt je flexibel en is een duurzame oplossing. Wij kunnen fietsen bieden voor een bedrijfsfietspool of een fiets van de zaak voorzien van je bedrijfsnaam en logo.

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets kopen doe je altijd in een Gazelle fietsenwinkel. Met 1100 fietsenwinkels in Nederland staat er altijd een Gazelle-dealer voor je klaar. 

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan onze Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen. 

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.