Gazelle Ultimate

12 oktober 2016

Ben jij een connaisseur? Weet jij wat echt genieten is en neem je nooit genoeg met minder? Als alleen het beste goed genoeg is. En jouw rijplezier afhangt van de fiets die je gebruikt. Dan kies jij voor een Gazelle Ultimate.

Bij een Gazelle Ultimate is aan alles gedacht. De fietsen zijn met de hand afgewerkt, hebben de beste onderdelen en zien er geweldig uit. Aandacht voor de kleinste details zorgen voor een luxe uitstraling en garandeert kwaliteit. Op welk moment pak jij jouw Ultimate?

Deel dit artikel

Maandagochtend

Uitgerust en klaar voor een drukke week. Jouw elektrische Ultimate is een fiets waarop je serieus wordt genomen. Dankzij de sterke Bosch middenmotor geeft jouw elektrische Ultimate je de perfecte start van de dag. Je rijdt alle files voorbij terwijl je aangenaam de benen strekt. En weer buigt.

Een elektrische Ultimate is snel, duurzaam en windstil. De middenmotor is van Bosch en de accu gaat tot wel 145 km mee. Onlangs is Di2 geïntroduceerd op de elektrische Gazelle Ultimates. Dit slimme schakelsysteem wordt gebruikt door topsporters op de Tour de France en zorgt ervoor dat je altijd in de juiste versnelling zit. Zonder zelf te schakelen, Di2 van Shimano doet dat namelijk voor jou. Zo start je uitgerust en zonder zweten een nieuwe werkweek.

Bekijk de Ultimate T10 HMB

Woensdagavond

Tijd voor ontspanning met wat inspanning. Trek erop uit. Toer door de bossen of zet jouw blik op oneindig. Op jouw Sportive Trekking Ultimate kan je elke sportieve uitdaging aan. Zo fiets je op de beste manier je zorgen weg.

Het lichtgewicht carbon of aluminium frame laat zich makkelijk transporteren en garandeert optimale prestaties. De vele versnellingen helpen jouw sportieve uitdaging te behalen en de betrouwbare Magura remmen garanderen veiligheid. Een fiets van topsport niveau.

Bekijk Gazelle Ultimate S8

Zaterdagmiddag

Lekker de stad in. Een restaurantje pakken of bieren met vrienden. Dat doe je comfortabel op een hand afgewerkte Ultimate City Comfort. Uitgerust met alle eigenschappen die je nodig hebt in stadsfiets: krasbestendige lak, gesloten kettingkast, geïntegreerde verlichting en toch licht en wendbaar.

Zondagochtend

Op een zondagochtend gezellig met de familie de bossen in. Of ga je uit lunchen bij dat ene bistrootje in het drop verderop? Op een Gazelle Ultimate Trekking geniet van je het comfort van een stadsfiets en het gemak van een sportfiets.

Het aluminium frame maakt de Trekking Ultimate namelijk extra licht. Dat is niet alleen fijn als je hem optilt, maar zorgt ook dat je sneller gaat met minder inspanning. En dankzij de nieuwste veertechnologie voelt het alsof je over de weg vliegt.

Zo veelzijdig kan Gazelle Ultimate zijn.

Bekijk Gazelle Ultimate C8

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets kopen doe je altijd in een Gazelle fietsenwinkel. Met 1100 fietsenwinkels in Nederland staat er altijd een Gazelle-dealer voor je klaar. 

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan onze Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen. 

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.