Maak een proefrit

Met Gazelle kies je voor innovatie van vandaag, zekerheid van 130 jaar vakmanschap én voor prijswinnend design.

Waar ga jij proefrijden?

E-bike Testcenter

E-bike Testcenter

  • Alle elektrische fietsen beschikbaar
  • 5 Gazelle Testcenters verspreid over Nederland
  • Gratis: 45 minuten fietsadvies
Maak een afspraak
Fietsenwinkel

Fietsenwinkel

  • Populaire elektrische fietsen beschikbaar
  • 700+ Gazelle fietsenwinkels: altijd één in jouw buurt
  • Bestel jouw nieuwe Gazelle direct in de winkel
Vind een winkel

Vind een E-bike Testcenter of fietsenwinkel en plan een proefrit

Proefrit bij een E-bike Testcenter

Een e-bike is een hele persoonlijke keuze. Daar helpen wij je graag bij. Verspreid over Nederland vind je daarom meerdere Gazelle E-bike Testcenters. Hier kan je al onze elektrische fietsen testen. Maak een proefrit, stel al je vragen en ontdek samen met een adviseur welke e-bike het beste bij jou past.

Heb je de perfecte Gazelle gevonden? Dan stelt onze adviseur een persoonlijk fietsadvies voor je op. Neem dat mee naar de Gazelle fietsenwinkel bij jou in de buurt, zodat de winkelmedewerker precies weet welke fiets jij wilt hebben.

Lees meer
Proefrit bij een E-bike Testcenter

Proefrit bij een fietsenwinkel

Geen E-bike Testcenter in de buurt? Met een landelijk netwerk van meer dan 700 fietsenwinkels is er ook altijd een plek bij jou in de buurt voor het maken van een proefrit. In de winkel staat een medewerker voor je klaar om samen met jou een Gazelle e-bike te vinden die aansluit bij jouw wensen. 

We werken al meer dan 130 jaar samen met de beste fietsenwinkels. Een samenwerking die is bekroond met de eerste plaats in Rodi Fiets 2023: we zijn het meest gewaardeerde fietsmerk volgens de Nederlandse fietsspeciaalzaken. En die liefde is geheel wederzijds. Want wij laten de fietsen die wij iedere dag weer met passie en aandacht maken in onze fabriek in Gelderland, met een gerust hart achter bij deze vakmensen.

Lees meer
Proefrit bij een fietsenwinkel
Trustpilot Trustpilot
Rodi Rodi