E-bike Experience Center Waalwijk

Ons Experience Center is wegens de lockdown gesloten.

In het Gazelle E-bike Experience Center in Waalwijk kun je onze elektrische fietsen testen. Kom langs voor inspiratie, deskundig advies van Gazelle-adviseurs of kom onze elektrische fietsen testen.

  • Persoonlijk fietsadvies
  • Proefrit maken
  • Framemaat berekenen

Experience Center gesloten

Wegens de aangescherpte Corona-maatregelen zijn onze Experience Centers gesloten tot en met 9 februari. Voor nu is het ook niet mogelijk om tot 9 februari een Fietsadvies afspraak te plannen. Je kunt alvast een afspraak inplannen na 9 februari. We hopen je snel weer te mogen ontvangen in één van onze Experience Centers. Heb je voor deze datum een afspraak staan? Dan heb je een mail van ons ontvangen met een link om de afspraak te verplaatsen. 

Wil je online fiets advies? Raadpleeg onze Fiets Keuzehulp en vind je ideale fiets. 

Persoonlijk fietsadvies

Persoonlijk fietsadvies

Onze Experience Centers zijn tot en met 9 februari gesloten. Je kunt alvast een afspraak inplannen voor na 9 februari. Heb je al een afspraak staan? Dan heb je een mail van ons ontvangen met een link om de afspraak te verplaatsen.

De Gazelle-adviseurs staan voor je klaar. In het E-bike testcenter test je alleen e-bikes. In onze Experience Centers worden geen fietsen verkocht.

Plan je afspraak

E-bikes testen Waalwijk

E-bikes testen Waalwijk

Onze Experience Centers zijn gesloten tot en met 9 februari.

Wil jij onze verschillende e-bike motoren vergelijken? Of ben je benieuwd welke framemaat het best bij je past? Test elektrische fietsen uit de verschillende Gazelle families op onze buiten testbaan. 

Hoe test ik een e-bike?

Framemaat berekenen

Framemaat berekenen

Nu onze Experience Centers gesloten zijn, kun je hier online je framemaat berekenen.

Bij Gazelle weten we dat het niet altijd makkelijk is om de juiste framemaat voor je fiets te vinden. Je kunt deze uiteraard zelf berekenen, door je binnenbeenlengte te meten, maar bij ons Experience Center in Waalwijk helpen wij graag met het vinden van de ideale framemaat.

Je kunt altijd vragen of één van onze adviseurs je helpt met het berekenen van je framemaat. Je krijgt dit advies ook mee naar huis, zodat je die weer mee kunt nemen naar de Gazelle-winkel. 

Plan je adviesafspraak in Waalwijk

Kom een e-bike testen in Waalwijk

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten

Let op: Wegens de maatregelen met betrekking tot COVID-19 zijn onze Experience Centers gesloten.

Er vindt in onze Experience Centers geen verkoop plaats.

Neem contact op

06-30473130

Plan Fietsadvies

Gazelle Experience Tour (tijdelijk gesloten)

Huur voor langere periode een e-bike

Bij Gazelle geloven wij erin dat jij zelf het best een e-bike kunt testen en beoordelen. Daarom kun je met onze Gazelle Experience Tour een aantal fietsen voor een langere periode mee naar huis nemen. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om elektrisch te fietsen met 45 km/h (speed pedelec), de connectiviteit van Gazelle Connect in een app of hoe het is een elektrische stadsfiets te hebben.

Ben je na de tour overtuigd, dan ontvang je de gebruikskosten retour op je aanschaf. Betaling voor de Experience Tour kan enkel via pin. 

Neem alvast een kijkje in ons Experience Center

Neem hiernaast een kijkje in ons Experience Center in Waalwijk. In dit Experience Center kun je al onze elektrische fietsen testen. 

Plan een afspraak er staat dan 45 minuten een Gazelle-adviseur voor je klaar staat om je vragen te beantwoorden. Kom onder het genot van een kopje koffie of thee testen.

E-bike Testcenter Waalwijk (tijdelijk gesloten)

In ons testcentrum voor elektrische fietsen in Waalwijk kun je gemakkelijk onze e-bikes testen. Bijvoorbeeld een elektrische stadsfiets of een elektrische transportfiets. Je kunt alleen op afspraak langskomen in ons E-bike testcentrum in Waalwijk. 

Je krijgt e-bike advies, of advies over de juiste framemaat of framematen en je kunt meerdere e-bikes proberen. Dit advies krijg je uiteraard mee naar huis, zodat je het nog even kunt nalezen en mee kunt nemen naar je favoriete Gazelle fietsenwinkel.

Onze andere Experience Centers

Alle fietsen
Amersfoort
Nijkerkerstraat 17, 3821 CD
Alleen e-bikes
Den Haag
Donau 108 2491 BC
Alleen e-bikes
Groningen
Helsingborgweg 2 9723 HN
Alleen e-bikes
Nijmegen
Nieuwe Dukenburgseweg 9, 6534 AD