E-bike Experience Center Waalwijk

Kom e-bikes testen in Waalwijk. Met of zonder afspraak.

In het E-bike Experience Center in Waalwijk kun je al onze elektrische fietsen testen in verschillende framematen. Onze adviseurs helpen je graag. Kom, onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers, kennismaken met onze e-bikes.

  • Persoonlijk fietsadvies
  • Proefrit maken
  • Framemaat berekenen

Aangepaste openingstijden

Wegens de aangescherpte maatregelen met betrekking tot het Corona-virus zijn onze Experience Centers tot en met 28 april gesloten.

Na 28 april ben je weer van harte welkom, plan hier alvast een afspraak of krijg online fietsadvies.

Online fietsadvies

Nu onze Experience Centers gesloten zijn, is het maken van een proefrit op één van onze fietsen lastig. We hebben daarom de online Gazelle-adviseur in het leven geroepen.

Heb je hulp nodig met het kiezen van de juiste fiets? Of wil je advies over je framemaat? Roep de hulp in van onze Gazelle-adviseurs middels de chat of via de telefoon (0900 - 7070707, optie 1, lokaal tarief). Zij zijn dagelijks beschikbaar van 9.00 - 21.00 uur en helpen je graag.

Bekijk de video om te zien hoe dat in zijn werk gaat.

Kom een e-bike testen in Waalwijk

Gazelle Experience Center Waalwijk
Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag gesloten

Er vindt in onze Experience Centers geen verkoop plaats.

Let op: Wegens de aangescherpte maatregelen met betrekking tot het Corona-virus zijn onze Experience Centers tot en met 28 april gesloten.

Neem contact op

06-30473130

Plan Fietsadvies

De Gazelle Experience Tour

Bij Gazelle geloven wij erin dat jij zelf het best een e-bike kunt testen en beoordelen. Daarom kun je met onze Gazelle Experience Tour één van onderstaande fietsen voor een langere periode mee naar huis nemen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf ervaren hoe het is om elektrisch te fietsen met 45 km/h, de connectiviteit van Gazelle Connect in een app of hoe het is om volautomatisch te fietsen.

Ben je na de tour overtuigd, dan ontvang je de gebruikskosten retour op je aanschaf. Betaling voor de Experience Tour kan enkel via pin. 

Reserveer je fiets hier

Neem alvast een kijkje in ons Experience Center

Neem hiernaast een kijkje in ons Experience Center in Waalwijk. In dit Experience Center kun je al onze elektrische fietsen testen. 

Kom onder het genot van een kopje koffie of thee testen. Of maak alvast een afspraak zodat je zeker weet dat er iemand klaar staat om je vragen te beantwoorden. 

Onze andere Experience Centers

Alle fietsen
Amersfoort
Nijkerkerstraat 17, 3821 CD
Alleen e-bikes
Den Haag
Donau 108 2491 BC
Alleen e-bikes
Groningen
Helsingborgweg 2 9723 HN
Alleen e-bikes
Nijmegen
Nieuwe Dukenburgseweg 9, 6534 AD

E-bike Testcenter Waalwijk

In ons testcentrum voor elektrische fietsen in Waalwijk kun je gemakkelijk onze e-bikes testen. Bijvoorbeeld een elektrische stadsfiets of een elektrische transportfiets. Tijdens openingstijden (van dinsdag tot en met zaterdag) loop je gewoon binnen in ons E-bike testcentrum in Waalwijk. 

Wil je tijdens je bezoek zeker weten dat er iemand klaarstaat in Waalwijk om je vragen te beantwoorden en voor e-bike advies? Dan kun je het beste een Fietsadvies afspraak maken in het Testcentrum elektrische fietsen in Waalwijk. Je krijgt dan e-bike advies. de juiste framemaat of framematen en je kunt meerdere e-bikes proberen. Dit advies krijg je uiteraard mee naar huis, zodat je het nog even kunt nalezen en mee kunt nemen naar je favoriete Gazelle fietsenwinkel.