E-bike Experience Center Waalwijk

Kom e-bikes testen in Waalwijk. Met of zonder afspraak.

In het E-bike Experience Center in Waalwijk kun je al onze elektrische fietsen testen in verschillende framematen. Onze adviseurs helpen je graag. Kom, onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers, kennismaken met onze e-bikes.

  • Persoonlijk fietsadvies
  • Proefrit maken
  • Framemaat berekenen

Kom een e-bike testen in Waalwijk

Gazelle Experience Center Waalwijk
Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag gesloten


Let op: woensdag 4 maart zijn wij tot 15.30 uur geopend.   

Neem contact op

06-30473130

Plan Fietsadvies

De Gazelle Experience Tour

Bij Gazelle maken we de beste fiets-ervaringen mogelijk. Je kunt de ANWB, Telegraaf en de Consumentenbond laten testen en hun oordeel overnemen. Echter geloven wij erin dat jij zelf als geen ander het beste een e-bike kunt testen en beoordelen. Wat kun je verwachten van elektrisch fietsen met 45 km/h, connectiviteit in een app of volautomatisch fietsen?

Wij bieden je de kans nieuwe eigenschappen van elektrische fietsen voor een langere periode te ervaren. Zodanig dat jij kunt beoordelen hoe deze eigenschappen jouw gebruik van de e-bike nog aantrekkelijker maken. Neem daarom één van onze bovenstaande elektrische fietsen, voor een aantrekkelijke prijs, mee op een Gazelle Experience Tour. Ben je na de tour overtuigd, dan ontvang je de gebruikskosten retour op je aanschaf. Betaling kan enkel via pin. 

Reserveer je fiets hier

Neem alvast een kijkje in ons Experience Center

Neem hiernaast een kijkje in ons Experience Center in Waalwijk. In dit Experience Center kun je al onze elektrische fietsen testen. 

Kom onder het genot van een kopje koffie of thee testen. Of maak alvast een afspraak zodat je zeker weet dat er iemand klaar staat om je vragen te beantwoorden. 

Onze andere Experience Centers

Alle fietsen
Amersfoort
Nijkerkerstraat 17, 3821 CD
Alleen e-bikes
Den Haag
Donau 108 2491 BC
Alleen e-bikes
Groningen
Helsingborgweg 2 9723 HN
Alleen e-bikes
Nijmegen
Nieuwe Dukenburgseweg 9, 6534 AD

E-bike Testcenter Waalwijk

In ons testcentrum voor elektrische fietsen in Waalwijk kun je gemakkelijk onze e-bikes testen. Bijvoorbeeld een elektrische stadsfiets of een elektrische transportfiets. Tijdens openingstijden (van dinsdag tot en met zaterdag) loop je gewoon binnen in ons E-bike testcentrum in Waalwijk. 

Wil je tijdens je bezoek zeker weten dat er iemand klaarstaat in Waalwijk om je vragen te beantwoorden en voor e-bike advies? Dan kun je het beste een Fietsadvies afspraak maken in het Testcentrum elektrische fietsen in Waalwijk. Je krijgt dan e-bike advies. de juiste framemaat of framematen en je kunt meerdere e-bikes proberen. Dit advies krijg je uiteraard mee naar huis, zodat je het nog even kunt nalezen en mee kunt nemen naar je favoriete Gazelle fietsenwinkel.