Gazelle Medeo

Sportiviteit en comfort in dezelfde fiets

De Gazelle Medeo combineert het beste van twee werelden. De performance- en stijlcomponenten zijn gebaseerd op de sportieve fiets en het comfort en gebruiksgemak zijn afgeleid van de stadsfiets. Het resultaat is een comfortabele sportieve e-bike waarmee je soepel door de stad navigeert én die geschikt is voor de langere weg naar je werk.

  • Best of both worlds
  • Wendbaar en sportief
  • Geknipt voor de stad

Best of both worlds

Best of both worlds


De fonkelnieuwe Medeo is een gevalletje ‘best of both worlds’. Als je erop zit en let op het rijgedrag, merk je vooral de sportieve eigenschappen. Maar als je de fiets parkeert en observeert, vallen met name de typische invloeden van een stadsfiets op. Met veel van de gemonteerde onderdelen evenaart de Medeo het comfortniveau en gebruiksgemak van de stadsfiets. Dit alles maakt van de Medeo een sportieve, comfortabele e-bike met een strakke afwerking en multifunctionele inzetbaarheid.

Wendbaar en lekker sportief

Wendbaar en lekker sportief


De sportieve kant heeft de Medeo vooral te danken aan het strakke ontwerp van het aluminium, sloping frame. De onderbuis loopt door in het balhoofd en zorgt voor meer wendbaarheid. De Medeo is buitengewoon licht, zeker voor een e-bike. Ook dát maakt hem lekker sportief. De fiets reageert vlot op stuurbewegingen en kracht die je als fietser op de pedalen zet. Met hydraulische schijfremmen van Shimano rem je strak en snel onder alle weersomstandigheden. En dankzij de Bosch Performance Line-motor (65 newtonmeter) heb je steeds krachtige en geruisloze ondersteuning, ook als er ineens heuvels op je fietsroute komen.

Geknipt voor de stad

Geknipt voor de stad


De praktische afwerking en Gazelles selectie van onderdelen zorgt ervoor dat de Medeo ook iets weg heeft van een stadsfiets. Dankzij de brede banden en de geveerde voorvork geeft de Medeo geen kik op klinkerpaden en is er uitermate veel comfort. Met de degelijke spatborden en kettingkast hoef je niet per se een dikke regenbroek aan om jezelf tegen opspattend water te beschermen. Daarnaast heeft de Medeo solide voor- en achterverlichting, een vast slot en een stevige zijstandaard. Een tas of mand is snel op de bagagedrager gemonteerd. Uiteraard ontbreken de snelbinders niet.

DOWNLOAD DE GEOMETRIE VAN Medeo E-BIKE

Geometrie Medeo

De geometrie van een fiets vertelt meer dan alleen de maat. Bepaalde afmetingen zeggen iets over het stuurvermogen, rijgevoel en comfort van de Medeo. Om het beste frame voor jou te vinden, is het dus belangrijk om de geometrie van je fiets te begrijpen.

De geometrie wordt bepaald aan de hand van de afmetingen van de verschillende componenten van het frame van de Medeo en hoe deze in verhouding tot elkaar staan. Dit is per fiets verschillend. Het is best een technisch verhaal en daarom proberen we het zo duidelijk mogelijk weer te geven in een afbeelding welke je hier kunt downloaden.

Download de geometrie

Gazelle Medeo

Share your pictures on Instagram with #gazellebikes or @gazellebikes and we will show them!