Gazelle Easyflow

Vertrouwd op pad

Volkomen ontspannen fietsen begint met gemakkelijk opstappen. Daarvoor is de ruime, lage instap bedoeld. Wanneer je op het zadel zit, kan je alsnog altijd je voeten op de grond zetten. Om vanuit een comfortabele zitpositie - rechtop - te gaan fietsen. De krachtige motor springt direct bij wanneer je wegfietst. Tip je de remmen aan, dan sta je snel en veilig stil: met beide benen op de grond.

  • Controle
  • Veiligheid
  • Comfort

Download de geometrie

Controle


Het ontwerp van de Gazelle Easyflow is tot in de details gericht op stabiliteit en controle. Door een laag zwaartepunt en de plaatsing van zadel, trappers en stuur zet je beide voeten vanuit het zadel op de grond. Dankzij de lage, brede instap is op- en afstappen kinderspel. Met het zijdisplay heb je jouw snelheid en actieradius altijd onder controle.

Geometrie
Download hieronder de geometrie tabellen van onze Easyflow e-bike. 

Download de geometrie

Veiligheid


Met de Gazelle Easyflow bereik je je bestemming altijd veilig. Anti-slippedalen geven tijdens het fietsen houvast aan je voeten. Krachtige remmen zorgen voor de kortste remweg. Met de heldere verlichting zie je alles en je bent bovendien erg goed zichtbaar. En met de achteruitkijkspiegel zie je altijd wat er achter je gebeurt.

Comfort


Rechtop zitten voor comfortabel fietsen en automatisch ver vooruitkijken. Om het verkeer goed te overzien en tijdig te reageren. De brede banden, ergonomische handvatten en het zachte zadel brengen je comfort naar een ongekend hoog niveau. De soepele, krachtige ondersteuning geeft je net dat extra duwtje in de rug. Geen heuvel is meer te steil! Met het MIK dragersysteem klik je eenvoudig fietstassen of een mand vast. Neem veilig en stabiel al je spullen mee.

Bekijk onze accessoires

DOWNLOAD DE GEOMETRIE VAN Easyflow E-BIKE

Geometrie Easyflow

De geometrie van een fiets vertelt meer dan alleen de maat. Bepaalde afmetingen zeggen iets over het stuurvermogen, rijgevoel en comfort van de Easyflow. Om het beste frame voor jou te vinden, is het dus belangrijk om de geometrie van je fiets te begrijpen. 

De geometrie wordt bepaald aan de hand van de afmetingen van de verschillende componenten van het frame van de Easyflow en hoe deze in verhouding tot elkaar staan. Dit is per fiets verschillend. Het is best een technisch verhaal en daarom proberen we het zo duidelijk mogelijk weer te geven in een afbeelding welke je hier kunt downloaden. 

Download de geometrie

Elektrische fiets met extra lage instap

Product Manager Herman vertelt je graag meer over onze Easyflow. Wat is het voordeel van de extra lage en ruime instap? Hij laat zien wat de belangrijkste ondelen zijn. Kijk je mee?