Partners

Partners & Sponsoring

Gazelle voert een harmonieus sponsorbeleid. We hebben ervoor gekozen om ons structureel te verbinden aan enkele landelijke initiatieven. Voor regionale sponsoraanvragen kun je het beste contact opnemen met een Gazelle fietsenwinkel bij jou in de buurt.

NOC*NSF

Gazelle ondersteunt de Nederlandse selectie voor de Olympische Spelen al jaren. Zowel in Sochi als in Rio de Janeiro beschikte TeamNL over oranje Gazelles. Bekende sporters uit het Nederlands Olympisch Team als turner Epke Zonderland, windsurfer Dorian van Rijsselberghe, atlete Marlou van Rhijn en sprinter Churandy Martina zijn daarbij ambassadeur van Gazelle.

Ook in Pyeongchang voorziet Gazelle de Nederlandse atleten van fietsen, ditmaal een nieuw model; de oranje CityGo TeamNL. Nieuw is dat ook supporters deze oranje fietsen kunnen bemachtigen. Ze zijn vanaf medio januari 2018 verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage. Fans van TeamNL die ook een oranje fiets willen, kunnen daarvoor terecht bij de Gazelle-dealers en op onze website.

Spinnin' Records en Gazelle

Spinnin' Records heeft een unieke Gazelle city bike gestyled: Spinnin' by Gazelle. Er werden 200 unieke limited edition bikes gemaakt.Deze limited edition is super handig voor jouw leven in de stad, want hij kan tegen een stootje en vervoert al je spullen! Vanaf nu verkrijgbaar via Gazelle.nl!

Gazelle en Veilig Verkeer Nederland

Veilig Verkeer Nederland is de verkeersveiligheidsorganisatie van Nederland. Maatschappelijk betrokken en weet wat er leeft op straat. Hun missie: iedereen veilig over straat. Veilig Verkeer Nederland activeert en faciliteert zoveel mogelijk mensen en organisaties om daar een bijdrage aan te leveren. De mission statement hebben zij samengevat in de woorden “Iedereen veilig over straat” en in die hoedanigheid is Gazelle een partnerschap met VVN aangegaan.

Kris Kross Door Amsterdam!

Tijdens ADE 2016 zijn wij samen met DJ trio Kris Kross Amsterdam op zaterdag 22 oktober op de fiets door Amsterdam gegaan! De DJ’s draaiden die avond op drie locaties: Bitterzoet, Supperclub Cruise en Club Up. Heb jij een passe-partout voor dit event bemachtigd? Dan mocht je met de DJ's mee fietsen van locatie naar locatie en uiteraard dansen in elke club waar Kris Kross Amsterdam die avond heeft gedraaid!

Gazelle steunt Spieren voor Spieren

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Stichting Spieren voor Spieren vindt dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient.

Gazelle wenst dat alle kinderen kunnen sporten en bewegen, ook als zij beperkt zijn door een spierziekte. Om die reden is Gazelle een innige samenwerking aangegaan met Stichting Spieren voor Spieren. Wij stellen elke maand een elektrische fiets ter beschikking voor kinderen met een spierziekte. Gazelle is trots een bijdrage te kunnen leveren aan een betere kwaliteit van leven voor kinderen met een spierziekte.

Vael Ouwe

De Vael Ouwe is één van de bekendste fietsklassiekers van Nederland. Dit terugkerende fietsevenement voor race- en toerfietsen wordt verreden over natuurgebied De Hoge Veluwe.

Gazelle is partner van de Vael Ouwe. Een deel van de opbrengsten wordt geschonken aan een goed doel.

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets koop je in een Gazelle fietsenwinkel. Er staat altijd een Gazelle-dealer voor je klaar.

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan het Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen.

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.