Partners

Gazelle voert een harmonieus sponsorbeleid. We hebben ervoor gekozen om ons structureel te verbinden aan enkele landelijke initiatieven. Voor regionale sponsoraanvragen kun je het beste contact opnemen met een Gazelle fietsenwinkel bij jou in de buurt.

Natuurmonumenten

Beleef en bescherm de natuur op de fiets

Natuurmonumenten zorgt voor meer dan 100.000 hectare natuur in Nederland. Gazelle en Natuurmonumenten maken zich samen sterk voor de natuur die nog over is. En voor de nieuwe natuur die er nog gaat komen in Nederland. Even uitwaaien op de fiets en de gedachten verzetten in de natuur. Zeker in deze tijd is dat voor veel mensen heel belangrijk.

De Fietsersbond

Samen werken aan meer mensen op de fiets en een beter fietsklimaat

Gazelle is een partnership gestart met de Fietsersbond. De Fietsvisie 2040 van de Fietsersbond sluit goed aan bij de strategie van Gazelle: Alle Nederlanders verdienen fietsgeluk. De wereld van mobiliteit ontwikkelt razendsnel en fietsen spelen hierin een centrale rol. Fietsen zorgt voor een betere wereld: schoner, gezonder en leuker.

Door onder meer de Fietsstadverkiezing 2020 te steunen als hoofdsponsor hopen wij dat het nog fijner fietsen wordt in de Nederlandse gemeenten.  Deelnemers aan de enquête  maken kans op een Gazelle e-bike.  Directeur Saskia Kluit van de Fietsersbond is op haar beurt ook blij met de steun van Gazelle. "Wat ik mooi vind is dat ze na al die jaren nog steeds bruisen van de innovatie en vaak de toon zetten op fietsgebied.”  

Dutch Grand Prix Bike by Gazelle

Pon is de komende drie jaar een van de official event supporters van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Gazelle is, als onderdeel van Pon, trots dat we dit spectaculaire sportevenement mede mogelijk maken voor heel veel Nederlanders.

Bovendien is Pon al decennia een gepassioneerd supporter van de Nederlandse sport en de terugkeer van de Formule 1 naar Zandvoort sluit daar naadloos bij aan. Gazelle heeft speciaal een limited edition Dutch Grand Prix bike ontworpen. Je kunt deze dus tegenkomen tijdens de Dutch Grand Prix. Ride like the Dutch!

NOC*NSF & TeamNL

Gazelle is trotse partner van NOC*NSF en supplier van TeamNL en ondersteunt hiermee de Nederlandse selectie voor de Olympische Spelen al jaren. Zowel in Sochi als in Rio de Janeiro en Pyeongchang heeft Gazelle de Nederlandse atleten voorzien van oranje Gazelle fietsen.  

Voor de komende zomerspelen in Tokyo zullen de sporters fietsen op een oranje CityGo HMS, voor het eerst een e-bike zodat ze optimaal kunnen genieten van hun vrije tijd tussen de wedstrijden door. 

Vael Ouwe

De Vael Ouwe is één van de bekendste fietsklassiekers van Nederland. Dit jaarlijks terugkerende fietsevenement voor race- en toerfietsen wordt verreden over natuurgebied De Hoge Veluwe.

Gazelle is partner van de Vael Ouwe. Een deel van de opbrengsten wordt geschonken aan een goed doel.

Het Longfonds

Gazelle en Longfonds zetten zich in voor schone lucht

Het Longfonds en Gazelle willen Nederlanders bewust maken van het belang van gezonde lucht. Met name de bijdrage die de fiets hierin levert. Veel korte afstanden leggen Nederlanders af met de auto, terwijl die verplaatsingen prima met de fiets gedaan kunnen worden. Meer fiets kilometers dragen naast gezonde lucht bij aan een betere bereikbaarheid van steden en een vitale bevolking. 

Dat verdient volgens ons dan ook een aanmoediging: "Goed bezig, fietser!" #goedbezigfietser Doe je mee door wat vaker de fiets te pakken en mensen in jouw omgeving aan te moedigen?  Dan maken we ons samen sterk voor gezonde lucht en meer fietskilometers.

Gazelle en Veilig Verkeer Nederland

Veilig Verkeer Nederland is de verkeersveiligheidsorganisatie van Nederland. Maatschappelijk betrokken en weet wat er leeft op straat. Hun missie: iedereen veilig over straat. Veilig Verkeer Nederland activeert en faciliteert zoveel mogelijk mensen en organisaties om daar een bijdrage aan te leveren. De mission statement hebben zij samengevat in de woorden “Iedereen veilig over straat” en in die hoedanigheid is Gazelle een partnerschap met VVN aangegaan.