Partners van Gazelle

Wij voeren een harmonieus partnerbeleid om onze doelen te bereiken. We hebben ervoor gekozen om ons structureel te verbinden aan enkele landelijke partners en initiatieven. Zo werken we samen met universiteiten (voor onderzoek) en scholen (tests). En vanzelfsprekend met brancheverenigingen als de RAI en NEN ISO. Daarnaast hebben we enkel partnerships die bijdragen aan het belang van meer fietskilometers. 

Voor regionale sponsoraanvragen kun je het beste contact opnemen met een Gazelle fietsenwinkel bij jou in de buurt.

NOC*NSF & TeamNL

Wij leveren als Official Bicycle Partner van NOC*NSF sinds de Spelen van 2014 fietsen voor TeamNL. We ondersteunen hiermee de Nederlandse selectie voor de Olympische Spelen al jaren. Zowel in Sochi als in Rio de Janeiro en Pyeongchang hebben wij de Nederlandse atleten voorzien van oranje Gazelle-fietsen.

Tijdens de zomerspelen in Tokyo hebben de sporters gefietst op een stoere oranje Esprit C7 zodat ze optimaal konden genieten van hun vrije tijd tussen de wedstrijden door.

Dutch Grand Prix Bike by Gazelle

Pon is de komende drie jaar een van de official event supporters van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Wij zijn, als onderdeel van Pon, trots dat we dit spectaculaire sportevenement mede mogelijk maken voor heel veel Nederlanders.

Bovendien is Pon al decennia een gepassioneerd supporter van de Nederlandse sport en de terugkeer van de Formule 1 naar Zandvoort sluit daar naadloos bij aan. Wij hebben speciaal een limited edition Dutch Grand Prix bike ontworpen. Je kunt deze dus tegenkomen tijdens de Dutch Grand Prix. Ride like the Dutch!

Gazelle in Move Amsterdam

Move is de nieuwe, interactieve Mobiliteits Experience voor jong en oud in Amsterdam. Bij Move draait alles over mobiliteit van vandaag en de toekomst. Ontdek hoe het is om mee te rijden in een zelfrijdende schoolbus. Of race virtueel op het fietspad van de toekomst.

In Move kun je Gazelle fietsen bekijken, maar niet testen. Dit doe je bijvoorbeeld in ons Experience Center.

Gazelle en Veilig Verkeer Nederland

Veilig Verkeer Nederland is de verkeersveiligheidsorganisatie van Nederland. Maatschappelijk betrokken en weet wat er leeft op straat. Hun missie: iedereen veilig over straat. Veilig Verkeer Nederland activeert en faciliteert zoveel mogelijk mensen en organisaties om daar een bijdrage aan te leveren. De mission statement hebben zij samengevat in de woorden “Iedereen veilig over straat” en in die hoedanigheid zijn wij een partnerschap met VVN aangegaan.

Vael Ouwe

De Vael Ouwe is één van de bekendste fietsklassiekers van Nederland. Dit jaarlijks terugkerende fietsevenement voor race- en toerfietsen wordt verreden over natuurgebied De Hoge Veluwe.

Wij zijn vaste partner van de Vael Ouwe. Een deel van de opbrengsten wordt geschonken aan een goed doel.