Partners

Gazelle voert een harmonieus sponsorbeleid. We hebben ervoor gekozen om ons structureel te verbinden aan enkele landelijke initiatieven. Voor regionale sponsoraanvragen kun je het beste contact opnemen met een Gazelle fietsenwinkel bij jou in de buurt.

De Fietsersbond

Samen werken aan meer mensen op de fiets en een beter fietsklimaat

Gazelle is een partnership gestart met de Fietsersbond. De Fietsvisie 2040 van de Fietsersbond sluit goed aan bij de strategie van Gazelle: Alle Nederlanders verdienen fietsgeluk. De wereld van mobiliteit ontwikkelt razendsnel en fietsen spelen hierin een centrale rol. Fietsen zorgt voor een betere wereld: schoner, gezonder en leuker. Door onder meer de Fietsstadverkiezing 2020 te steunen als hoofdsponsor hopen wij dat het nog fijner fietsen wordt in de Nederlandse gemeenten.  Deelnemers aan de enquête  maken kans op een Gazelle e-bike.  Directeur Saskia Kluit van de Fietsersbond is op haar beurt ook blij met de steun van Gazelle. "Wat ik mooi vind is dat ze na al die jaren nog steeds bruisen van de innovatie en vaak de toon zetten op fietsgebied.”  

NOC*NSF

Gazelle ondersteunt de Nederlandse selectie voor de Olympische Spelen al jaren. Zowel in Sochi als in Rio de Janeiro beschikte TeamNL over oranje Gazelles. 

Ook in Pyeongchang voorziet Gazelle de Nederlandse atleten van fietsen, ditmaal een nieuw model; de oranje CityGo TeamNL. Nieuw is dat ook supporters deze oranje fietsen kunnen bemachtigen. Ze waren vanaf medio januari 2018 verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage.

Het Longfonds

Gazelle en Longfonds zetten zich in voor schone lucht

Het Longfonds en Gazelle willen Nederlanders bewust maken van het belang van gezonde lucht. Met name de bijdrage die de fiets hierin levert. Veel korte afstanden leggen Nederlanders af met de auto, terwijl die verplaatsingen prima met de fiets gedaan kunnen worden. Meer fiets kilometers dragen naast gezonde lucht bij aan een betere bereikbaarheid van steden en een vitale bevolking. 

Dat verdient volgens ons dan ook een aanmoediging: "Goed bezig, fietser!" #goedbezigfietser Doe je mee door wat vaker de fiets te pakken en mensen in jouw omgeving aan te moedigen?  Dan maken we ons samen sterk voor gezonde lucht en meer fietskilometers.

Gazelle en Veilig Verkeer Nederland

Veilig Verkeer Nederland is de verkeersveiligheidsorganisatie van Nederland. Maatschappelijk betrokken en weet wat er leeft op straat. Hun missie: iedereen veilig over straat. Veilig Verkeer Nederland activeert en faciliteert zoveel mogelijk mensen en organisaties om daar een bijdrage aan te leveren. De mission statement hebben zij samengevat in de woorden “Iedereen veilig over straat” en in die hoedanigheid is Gazelle een partnerschap met VVN aangegaan.

Vael Ouwe

De Vael Ouwe is één van de bekendste fietsklassiekers van Nederland. Dit terugkerende fietsevenement voor race- en toerfietsen wordt verreden over natuurgebied De Hoge Veluwe.

Gazelle is partner van de Vael Ouwe. Een deel van de opbrengsten wordt geschonken aan een goed doel.