Over Gazelle

Gazelle. Je blijft fietsen.

Gazelle maakt al meer dan honderd jaar onderdeel uit van het dagelijks leven. De fiets is voor Nederlanders een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. Wij maken onze fietsen al 125 jaar zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Blijven altijd nadenken over slim design en technische innovaties. Wij maken fietsen die tegen een stootje én tegen dieven kunnen. Fietsen waarmee je gezien mag worden. 

Onze e-bikes hebben een lage opstap en maximale trapondersteuning. Wij bouwen e-bikes die 30 minuten doen over een spitsuur. Wij nemen een kijkje in de toekomst door futuristische prototypes te bouwen. 

Wij zijn Gazelle en wij maken kwaliteitsfietsen. 275.000 per jaar. En dit doen wij vol passie, vol overgave. 

Zodat jij blijft fietsen. 

Over Gazelle

Bij Koninklijke Gazelle in het Veluwse Dieren maken circa 350 medewerkers elk jaar meer dan 275.000 fietsen. Gazelle is hiermee marktleider in Nederland en werkt hard aan uitbreiding van de organisatie buiten de eigen landsgrenzen. Al sinds onze oprichting in 1892 staat kwaliteit bij ons voorop. In 1996 is het Gazelle kwaliteitssysteem gecertificeerd volgens de ISO-9001 normen.

Trots zijn wij op ons predicaat Koninklijk dat wij ter ere van ons 100-jarig jubileum in 1992 van Prinses Margriet mochten ontvangen. Een onderscheiding die ons ook moreel verplicht om te blijven innoveren. Voorop blijven lopen met slimme vindingen die fietsen leuker of makkelijker maken.

Genieten van de buitenlucht, de wind door je haren voelen en het hoofd leeg maken: fietsen geeft energie. Al vanaf 1892 maakt Gazelle de mooiste kwaliteitsfietsen die zo licht en comfortabel mogelijk rijden. Gazelle. Zodat jij blijft fietsen!

Lees onze hele geschiedenis

Gazelle drie-eenheid

Elke Gazelle geeft je zin in fietsen door de perfecte combinatie van licht fietsen, slim design en robuuste kwaliteit. Ervaar deze perfecte drie-eenheid zelf door een proefrit te maken bij één van onze fietsenwinkels of bij het Gazelle Experience Center in Amersfoort!

Licht fietsen

Of het nu in de stad is of juist tijdens lange toertochten, licht fietsen maakt elke rit comfortabeler. Daarom maakt Gazelle lichte fietsen. Niet alleen qua gewicht, maar ook qua rijbeleving, door toepassing van lichtgewicht onderdelen en slimme innovaties. Hierdoor zijn onze elektrische fietsen tot 10% lichter dan vergelijkbare modellen van andere merken!

Slim design

Gazelle verrast met een breed assortiment aan modellen, prijsklassen en kleuren en overtuigt door design en styling. Met onze slimme oplossingen, zoals fraai geïntegreerde kabels en verlichting, winnen onze innovatieve fietsen regelmatig prijzen. Deze bekroonde innovaties ziet u op veel van onze modellen terug.

Robuuste kwaliteit

Om zorgeloos te blijven fietsen, geeft Gazelle op alle frames en niet-verende voorvorken maar liefst 10 jaar garantie. Op verende voorvorken is dat vijf jaar en op andere onderdelen twee jaar. De lak op een Gazelle is onverwoestbaar en iedere kleur is keihard en krasbestendig. Voor jouw veiligheid hebben veel van onze fietsen automatische verlichting en een kwaliteitsslot. Alle frames en onderdelen worden uitvoerig getest in ons testlaboratorium. De duurzaamheid van een Gazelle betaalt zich terug in lage onderhoudskosten en een hoge inruilwaarde. 

Gazelle drie eenheid robuust Gazelle drie eenheid Licht fietsen Gazelle drie eenheid slim design

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste fietsnieuws, tips over onderhoud van jouw Gazelle-fiets en acties en aanbiedingen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
E-mailadres is verplicht
E-mailadres is niet valide
Oeps er is iets fout gegaan.

Bedankt voor het inschrijven!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste fietsnieuws, tips over onderhoud van jouw Gazelle-fiets en acties en aanbiedingen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
E-mailadres is verplicht
E-mailadres is niet valide
Oeps er is iets fout gegaan.

Bedankt voor het inschrijven!

Mijn opgeslagen fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Mijn te vergelijken fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Winkelmand {{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }} Voeg nog een fiets toe Bestellen