Gazelle Avignon

Modern én comfortabel

Op zoek naar ultiem comfort, kom je uit bij Avignon. Deze moderne en stoere e-bike is voorzien van alle gemakken om jouw dagelijkse rit zo comfortabel mogelijk te maken. En met het strakke design en de vele geïntegreerde onderdelen is Avignon ook nog eens een bijzonder fraaie verschijning.

  • Comfort
  • Gebruiksgemak
  • Veiligheid

Meest comfortabele e-bike

Product Manager Jeroen vertelt je alles over onze nieuwe e-bike: Avignon. 

Bij de ontwikkeling van de Avignon hebben we aan alles gedacht zodat jij kunt genieten van een ongeëvenaarde, comfortabele fietservaring. Strakke lijnen die vloeiend van het balhoofd tot in de drager doorlopen. De accu is weggewerkt in het frame en ook de verlichting is mooi weggewerkt. Bekijk de video en ontdek Avignon.

Comfort

Wat je merkt van dat comfort? Door de rechtop-zithouding heb je het beste overzicht op de weg en alle bewegingsruimte om vrij te fietsen. De vering brengt je nóg meer comfort, net als de extra brede banden die oneffenheden in de weg wegfilteren. De lederen handvatten en het gelzadel maken het af; comfortabel én luxe.

Gebruiksgemak

Op- en afstappen doe je gemakkelijk op een Avignon, dankzij de ruime en lage instap. Je bent weinig tijd kwijt aan onderhoud dankzij de riemaandrijving. En net zo praktisch is het hooggeplaatste acculaadpunt. Je kunt de accu natuurlijk ook uit het frame halen voor een laadbeurt. Het intuïtieve display brengt alle essentiële informatie duidelijk in beeld. Neem je bagage mee? Een tas of mand koppel je eenvoudig aan de drager dankzij het MIK-systeem.

Veiligheid

Avignon staat synoniem voor veiligheid. De stabiliteit brengt je nauwkeurig stuurgedrag en balans. De brede banden zorgen voor een optimale wegligging onder alle omstandigheden. De geïntegreerde Fendervision-koplamp biedt een krachtige lichtbundel die altijd brandt, overdag en ‘s avonds. Valt de duister in, dan past de lichtsterkte van de lamp zich daar met behulp van een speciale sensor op aan. Het heldere achterlicht, weggewerkt in de drager, maakt je zowel van achteren als van opzij goed zichtbaar.

Geometrie Avignon

Geometrie Avignon

De geometrie van een fiets vertelt meer dan alleen de maat. Het zegt iets over het stuurvermogen, rijgevoel en comfort. Om het beste frame voor jou te vinden, is het belangrijk om de geometrie van je fiets te begrijpen.

De geometrie wordt bepaald aan de hand van de afmetingen van de verschillende componenten van het frame en hoe deze in verhouding tot elkaar staan. Dit is per fiets verschillend. Download de geometrie van onze Avignon. 

Download de geometrie

De Avignon is in de prijzen gevallen

Avignon C380 HMB komt als "Goed uit de test" bij de Kieskeurig E-Bike Duurtest 2023. Daarnaast heeft de Avignon C380 de "iF Design Award 2022" gewonnen.

Consumentenbond 2023 Consumentenbond 2023
Gazelle Avignon bagagedrager
Gazelle Avignon Bosch middenmotor
Gazelle Avignon Stuur

Alle Avignon fietsen

Bekijk alle Avignon fietsen.

    #goedbezigfietser

    Volg ons op Instagram @gazellebikes & post je eigen mooie Gazelle foto's met #gazellebikes