Fietsen

Zeg je fietsen, dan zeg je Gazelle. Zeg je Gazelle, dan zeg je fietsen. We hebben ontzettend veel verschillende fietsen, dus er is er hoe dan ook eentje voor jou. Hoe verschillend sommige fietsen ook zijn, ze hebben sowieso altijd één ding gemeen: elke Gazelle-fiets is mooi. Bloedmooi, al zeggen we het zelf. Elk model is gemaakt van de allerbeste materialen, dus bekijk onze fietsen, zoek degene die het beste bij je past. Voor heren en dames zowel elektrisch als niet elektrisch  of kies een mid-step model. Bestel ‘m heel gemakkelijk online of vind hem bij een Gazelle winkel bij jou in de buurt. 

Proefrit maken
Onze fietsen eerst testen? Kom naar het Experience Center of test ze bij een Gazelle-winkel bij jou in de buurt. Onze Experience Centers zijn geopend op afspraak. Maak hier je afspraak.

Filter
Van hoog naar laag sorteren
   

  Welke fiets past bij mij?

  Zoals gezegd: er is een Gazelle voor iedereen. Houd je van de buitenlucht, maar kun je zo nu en dan een welverdiend duwtje in de rug gebruiken? Kijk dan eens naar onze elektrische fietsen. De accu’s op onze e-bikes worden steeds krachtiger, waardoor je een heel eind vooruit kunt, voordat je naar een stopcontact op zoek moet. Fiets je liever volledig op eigen kracht, dan is er ook genoeg te kiezen. Op onze stadsfietsen overleef je de drukste straten, op onze transportfietsen vervoer je je hele hebben en houden en in onze bakfietsen is er genoeg plek voor alle kinderen, inclusief hond of kat. Weet je al wat bij jou past? 

  Een fiets met of zonder versnellingen?

  Voordat je verder zoekt, is het belangrijk om je eerst af te vragen of je op zoek bent naar een fiets met versnellingen of een fiets zonder versnellingen. De voordelen van versnellingen zijn duidelijk: je komt elke heuveltje makkelijker op, schakelt bij tegenwind even een tandje terug en optrekken bij een stoplicht wordt een eitje. Fietsen met zeven versnellingen zijn bijzonder populair, maar als je de Ardennen of de Alpen intrekt, kom je al gauw uit bij meer versnellingen. Toch heeft een fiets zonder versnellingen ook voordelen. Want wat er niet op zit, kan ook niet kapot. En dat is zeker als je zo nu en dan een overvolle fietsenstalling bezoekt best lekker. 

  Fiets je liever met een handrem of terugtraprem?

  Fietsen met handremmen mogen tegenwoordig misschien het populairst zijn, genoeg Nederlanders kiezen nog steeds bewust voor een fiets met terugtraprem. Zo’n remsysteem is ijzersterk, gaat amper stuk en vraag dus niet of nauwelijks om onderhoud. Op heuvelig landschap, waar je veel moet remmen, kun je wel beter voor handremmen kiezen. Die kunnen meer aan.

  Online je fiets kopen of financieren? Kan gewoon.

  Je nieuwe Gazelle-fiets koop je eenvoudig online. Na je betaling, versturen wij jouw fiets naar de Gazelle-winkel bij je in de buurt. De dealer neemt contact met je op zodra de fiets rijklaar gemaakt is. Koop je je nieuwe fiets liever op afbetaling, dan kan dat in veel gevallen ook! Kies je fiets, kies je maandbedrag en klaar is kees! Gazelle biedt ook leasefietsen aan. Lees meer over een fiets leasen.

  Je fiets eerst testen?

  Wist je dat je alle soorten fietsen heel gemakkelijk kunt testen bij Gazelle? Bij onze Experience Centers staan de fietsen altijd voor je klaar. En niet alleen stadsfietsen, transportfietsen en sportieve fietsen, maar zeker ook onze elektrische fietsen. Maak nu een Fietsadvies afspraak en er staat 45 minuten iemand voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en te helpen met het kiezen van je fiets. Al onze fietsen test je in Amersfoort. Wil je alleen e-bikes testen? Kom dan naar Den Haag, Groningen, Nijmegen of Waalwijk.

  Zoek bijvoorbeeld naar: hybride fietsenlichtgewicht fietsen26-inch of 28 inch fietsenomafietsenretro-fietsensportieve fietsen of een Speed pedelec