Lichte en veilige bakfiets

Met de kinderen door de natuur fietsen of een snelle boodschap doen. Fietsen met kinderen stelt extra eisen aan veiligheid en betrouwbaarheid. Onze Cabby is het moderne antwoord op de bakfiets. Gemakkelijk en veilig twee kinderen vervoeren en nog ruimte voor een Maxi Cosi of een grote boodschappentas. De bakfiets is licht en extra praktisch door de afneembare bak en de verlengde achterdrager.

Veilig

“De ultieme familiefiets”

De dubbele pootstandaard en stuurslot zorgen voor extra stabiliteit en veiligheid. Makkelijk met in- en uitstappen. Je kids kunnen nog zo druk bewegen, deze bakfiets krijgen zij echt niet om!

Licht rijden

Met gemak drie kinderen vervoeren en toch licht blijven rijden? Dat kan met de Cabby. Je rijdt licht door de zeven versnellingen en manoeuvreert eenvoudig door de stad door het lage gewicht.

Inklapbaar

De bak van de Cabby is gemakkelijk in te klappen: handig voor in de stalling. Door de veiligheidsgordels blijft iedereen veilig en stabiel zitten. Wel zo fijn voor moeder en kids.

Accessoires

Inklapbaar

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets kopen doe je altijd in een Gazelle fietsenwinkel. Met 1100 fietsenwinkels in Nederland staat er altijd een Gazelle-dealer voor je klaar. 

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan onze Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen. 

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.