Gazelle Cabby

Lichte en veilige bakfiets

Met de kinderen door de natuur fietsen of een snelle boodschap doen. Fietsen met kinderen stelt extra eisen aan veiligheid en betrouwbaarheid. Onze Cabby is het moderne antwoord op de bakfiets. Gemakkelijk en veilig twee kinderen vervoeren en nog ruimte voor een Maxi Cosi of een grote boodschappentas. De bakfiets is licht en extra praktisch door de afneembare bak en de verlengde achterdrager.

Veilig

“De ultieme familiefiets”

De dubbele pootstandaard en stuurslot zorgen voor extra stabiliteit en veiligheid. Makkelijk met in- en uitstappen. Je kids kunnen nog zo druk bewegen, deze bakfiets krijgen zij echt niet om!

De dubbele pootstandaard en stuurslot zorgen voor extra stabiliteit en veiligheid.
De dubbele pootstandaard en stuurslot zorgen voor extra stabiliteit en veiligheid.
Je kids kunnen nog zo druk bewegen, deze bakfiets krijgen zij echt niet om!
Je rijdt licht door de zeven versnellingen en manoeuvreert eenvoudig door de stad door het lage gewicht.

Licht rijden

Met gemak drie kinderen vervoeren en toch licht blijven rijden? Dat kan met de Cabby. Je rijdt licht door de zeven versnellingen en manoeuvreert eenvoudig door de stad door het lage gewicht.

Inklapbaar

De bak van de Cabby is gemakkelijk in te klappen: handig voor in de stalling. Door de veiligheidsgordels blijft iedereen veilig en stabiel zitten. Wel zo fijn voor ouders en kids.

DDoor de veiligheidsgordels blijft iedereen veilig en stabiel zitten.
Door de veiligheidsgordels blijft iedereen veilig en stabiel zitten. Wel zo fijn voor moeder en kids.

Accessoires

Uit te breiden met Maxi Cosi en een speciale kap tegen de regen. Zo neem je zelfs de kleinste gemakkelijk mee en is iedereen beschermd tegen de regen. Fietsen door weer en wind ging nog nooit zo soepel.